Φίλιππος Σοφιανός: Έχω αποκτήσει ένα εξαιρετικό πλάσμα που μεγαλώνει μέσω Viber

Ο ηθοποιός Φίλιππος Σοφιανός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του OPEN «Μέρα μεσημέρι με την Μάριον» της Μάριον Μιχελιδάκη.

«Ευτυχώς η μαμά του είναι πολύ σπουδαία μαμά, πολύ παρούσα μαζί του και παλεύει να αναπληρώνει τη δική μου απουσία»

Μέσα σε όλα, ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τα τρία διαζύγια του, από τρεις γάμους, καθώς και την σχέση μέσω Viber με το παιδί του που ζει στην Κύπρο.

Ειδικότερα, ο Φίλιππος Σοφιανός σημείωσε χαρακτηριστικά: «Έχω αποκτήσει ένα εξαιρετικό πλάσμα από τον προηγούμενο μου γάμο, το οποίο μεγαλώνει μέσω Viber πια. Δηλαδή δεν έχουμε την ευκαιρία να είμαστε κοντά και η επικοινωνία μας περιορίζεται στο Viber. Ευτυχώς η μαμά του είναι πολύ σπουδαία μαμά, πολύ παρούσα μαζί του και παλεύει να αναπληρώνει τη δική μου απουσία».

«Μου λείπει πάρα πολύ και σήμερα είναι δέκα χρονών»

Και συνέχισε λέγοντας: «Δυστυχώς, η φύση της δουλειάς εδώ δεν μου επιτρέπει να είμαι κοντά του. Δεν μπορείς να πας στην Κύπρο για δυο μέρες και να έρθεις. Μου λείπει πάρα πολύ και σήμερα είναι δέκα χρονών».

«Έχω τρία παιδιά παιδιά από τρεις διαφορετικούς γάμους και τρία διαζύγια»

«Θα πάω τώρα να την δω που έχει μία περφόρμανς στο μπαλέτο» συμπλήρωσε ο Φίλιππος Σοφιανός, ενώ πρόσθεσε αμέσως μετά: «Έχω τρία παιδιά παιδιά από τρεις διαφορετικούς γάμους και τρία διαζύγια. Πίστευα και πιστεύω στην ουσία του γάμου, αλλά τώρα πια δεν θα έκανα έναν επόμενο».

Δείτε παρακάτω το σχετικό απόσπασμα:

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss