Φίλιππος Σοφιανός: Πάσχω από αυτό το πράγμα, μου κοστίζει και μερικές φορές υποφέρω

Ο Φίλιππος Σοφιανός παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Στούντιο 4» και τη δημοσιογράφο Φανή Πλατσατούρα. Ο επιτυχημένος ηθοποιός μίλησε για το πόσο έχουν αλλάξει τα δεδομένα στο επάγγελμά του και για την απόφαση που είχε πάρει να μείνει στην Κύπρο λόγω ενός έρωτα.

«Μπορεί αν υπάρξουν αντιρρήσεις κι αντιπάθειες και να θεωρούμαι συντηρητικός»

«Έχει έρθει μια νέα γενιά ανθρώπων στο θέατρο με διάθεση να τα γκρεμίσουν όλα και να μην αφήσουν τίποτα όρθιο. Με διάθεση να τα αποδομήσουν όλα. Μπορεί αν υπάρξουν αντιρρήσεις κι αντιπάθειες και να θεωρούμαι συντηρητικός. Δεν είμαι, αντίθετα περιμένω που θα καταλήξει αυτή η ιστορία. Υπάρχει ένα χειροκρότημα του καθήκοντος και που δεν καταλαβαίνουμε», είπε αρχικά ο ηθοποιός.

Ο Φίλιππος Σοφιανός εξομολογείται από καρδιάς - "Νιώθω ευλογημένος αλλά και καταραμένος" | Zappit

«Τώρα πρωταγωνιστές γίνονται όσοι έχουν τους πιο πολλούς followers»

Και συνέχισε λέγοντας: «Αυτή η παντοδυναμία της τηλεόρασης πια. Φέτος το θέατρο ήταν γεμάτο από τηλεοπτικούς θιάσους. Στην εποχή μου για να πατήσεις το πόδι σου στην Επίδαυρο και να πεις μια ατάκα μόνο, έπρεπε να έχεις τουλάχιστον 15 χρόνια δόκιμη πείρα. Τώρα πρωταγωνιστές γίνονται όσοι έχουν τους πιο πολλούς followers».

«Δεν είμαι τέλειος, ούτε διεκδικώ την τελειότητα»

«Δεν είναι αυτός ο ορισμός του πρωταγωνιστή, με συγχωρείς. Δεν είμαι τέλειος, ούτε διεκδικώ την τελειότητα. Προφανώς έχω κάνει ατοπήματα, έχω κάνει λάθος κινήσεις και τα έχω πληρώσει όλα μένοντας εκτός νυμφώνος», τόνισε ο Φίλιππος Σοφιανός.

Ο Φίλιππος Σοφιανός απαντά και ξεκαθαρίζει για τη σχέση του με την Τέτα Καμπουρέλη | Zappit

«Ακολουθούσα το αίσθημά μου κυρίως, το ένστικτό μου»

Για την απόφασή που είχε πάρει να εγκατασταθεί στην Κύπρο, πρόσθεσε: «Αυτό έκανα πάντα. Ακολουθούσα το αίσθημά μου κυρίως, το ένστικτό μου. Πάσχω από αυτό το πράγμα, μου κοστίζει λίγο και μερικές φορές υποφέρω».

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss