Φιλίτσα Καλογεράκου: «Μου έχει λείψει πάρα πολύ και θέλω να ξανακάνω τηλεόραση»

Στην εκπομπή «Love it» και τον Χρήστο Λυσσέα παραχώρησε συνέντευξη η ταλαντούχα ηθοποιός Φιλίτσα Καλογεράκου. Η ηθοποιός, μεταξύ άλλων, μίλησε για την επίθεση που δέχτηκε πρόσφατα, το ελληνικό #metoo, αλλά και τις δηλώσεις της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου σχετικά με τον Πέτρο Φιλιππίδη.

«Είχε 20 προσαγωγές στο ενεργητικό της»

Αρχικά, αναφορικά με την επίθεση που δέχτηκε, είπε: «Ήταν μεσημέρι, πήγαινα βόλτα το σκύλο μου και μου επιτέθηκε νεαρή ρομά, 13 χρονών, για να με κλέψει. Με χτύπησε στο κεφάλι, αλλά την κράτησα και πήγαμε στην αστυνομία. Είχε 20 προσαγωγές στο ενεργητικό της».

«Δεν ήταν δική μου επιλογή να μην κάνω τηλεόραση»

Η Φιλίτσα Καλογεράκου συνέχισε λέγοντας: «Μετά από κάποιο διάστημα δεν ήταν δική μου επιλογή να μην κάνω τηλεόραση. Μου έχει λείψει πάρα πολύ και θέλω να ξανακάνω».

«Μου έχουν κλείσει πόρτες»

«Έχω δεχτεί λεκτική βία, να μου βρίζουν το σπίτι, τη μάνα, τον πατέρα, τα θεία… Μου έχουν κλείσει πόρτες κι επειδή δεν δέχτηκα τη λεκτική βία και την κατάχρηση εξουσίας υπάρχει η φήμη ότι είμαι το μεγαλύτερο παλιόπαιδο στο χώρο», πρόσθεσε η ηθοποιός.

«Η παρενόχληση που δέχτηκα εγώ ήταν λεκτική»

Και αμέσως μετά είπε: «Το πρόβλημα είναι η ατάκα “έτσι είναι ο χώρος, τι να κάνουμε;”. Όχι δεν είναι έτσι ο χώρος. Η παρενόχληση που δέχτηκα εγώ ήταν λεκτική, μου είπε επί λέξει “θα μου κάτσεις, θα σου ξαναγράψω το έργο για να είναι δικό μου και μετά θα το ανεβάσουμε” και του είπα “όχι”».

«Έχω προχωρήσει σε μήνυση»

«Στην επόμενη δουλειά, ο άνθρωπος αυτός μπήκε στη μέση και με έδιωξαν από τη δουλειά. Έχω προχωρήσει σε μήνυση», είπε επίσης η Φιλίτσα Καλογεράκου.

«Πρέπει να σκεφτόμαστε λίγο παραπάνω τι λέμε»

Αναφορικά με τις δηλώσεις της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, η Φιλίτσα Καλογεράκου σχολίασε: «Πρέπει να σκεφτόμαστε λίγο παραπάνω τι λέμε, γιατί οι άνθρωποι που έχουν ταχθεί υπέρ τέτοιων συμπεριφορών, έχουν παιδιά και για την ακρίβεια κόρες».

«Κανείς δεν είναι προστατευμένος όσο επικροτούμε ή υποστηρίζουμε τέτοιες συμπεριφορές»

«Αν νομίζουν ότι οι κόρες τους, τα παιδιά τους, είναι προστατευμένα, νομίζω ότι κάνουν πάρα πολύ μεγάλο λάθος. Κανείς δεν είναι προστατευμένος όσο επικροτούμε ή υποστηρίζουμε τέτοιες συμπεριφορές», κατέληξε να λέει η ηθοποιός.

Δείτε αναλυτικά όσα είπε η Φιλίτσα Καλογεράκου στην κάμερα της εκπομπής «Love It»:

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss