Φήμες ότι η Samsung εγκαταλείπει την ιδέα των «Fan Edition» κινητών Galaxy

Όταν επιθυμούν να αγοράσουν ένα νέο κινητό τηλέφωνο, οι χρήστες συνήθως αναζητούν την καλύτερη δυνατή ισορροπία μεταξύ του κόστους και της απόδοσης/ χαρακτηριστικών.

Πριν από δύο περίπου χρόνια, η Samsung φαίνεται να «πέτυχε διάνα» με την κυκλοφορία του Galaxy S20 FE (Fan Edition) προσφέροντας με τη συσκευή δυνατότητες και χαρακτηριστικά που έβρισκε κάποιος μόνο στις συσκευές της σειράς Galaxy S20 αλλά σε χαμηλότερη τιμή. Ήταν η τέλεια συσκευή για όσους αναζητούσαν αρκετά χαρακτηριστικά ναυαρχίδας σε ένα οικονομικότερο πακέτο.
Η επόμενη συσκευή της εταιρείας, Galaxy S21 FE δεν τα πήγε και τόσο καλά, και ένας από τους λόγους για την εμπορική του διαδρομή, ήταν η ημερομηνία της ανακοίνωσης του, μόλις λίγες εβδομάδες πριν την ανακοίνωση της σειράς Galaxy S22. Τι σημαίνει αυτό όμως για το μέλλον της σειράς κινητών τηλεφώνων FE (Fan Edition); Ότι ενδεχομένως η Samsung εξετάζει το ενδεχόμενο να μην παρουσιάσει το Galaxy S22 FE.
Είναι πολύ πιθανό, η Κορεάτικη εταιρεία να ακυρώσει το λανσάρισμα του Galaxy S22 FE ή ακόμα και να μην κυκλοφορήσει ποτέ ξανά συσκευή «Fan Edition» σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας SamMobile. Ένας από τους λόγους που ενισχύουν αυτή την εκτίμηση ή θεωρία είναι ότι δεν έχουμε δει κάποια πραγματική πληροφορία ή εικόνα της συσκευής να διαρρέει online – πέρυσι τέτοια εποχή είχαμε ήδη δει στοιχεία που μαρτυρούσαν την ύπαρξη του Galaxy S21 FE. Βεβαίως, τα ίδια πράγματα έγιναν και πέρυσι …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss