Φήμη για νέα ταινία Karate Kid – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

Η σειρά Cobra Kai είχε την τέταρτη σεζόν για την οποία σας αναφέραμε αναλυτικά την άποψη μας, ΧΩΡΙΣ spoilers και ετοιμάζεται για την πέμπτη. Ωστόσο, σύμφωνα με το Murphy’s Multiverse (μέσω του Coming Soon.net), υπάρχει η φήμη για νέα ταινία που θα γίνει από την Sony σε σενάριο Rob Lieber (Peter Rabbit).

Σύμφωνα λοιπόν με το δημοσίευμα, θα αφορά έναν 17χρονο, ο οποίος θα μιλάει Αγγλικά και Μανδαρινικά, ενώ θα αποκαλείται Li και θα ζει στο Brooklyn και θα είναι εκπαιδευτής. Ακόμα δεν υπάρχουν λεπτομέρειες, αλλά σύμφωνα με τα όσα κυκλοφόρησαν θα ασχολείται με μια τραγωδία που συνέβη και συνδέει τον πρωταγωνιστή με την μητέρα του. Αλλά περιμένουμε περισσότερα και κυρίως κάποια επίσημη ανακοίνωση.
Από κει και πέρα, η πέμπτη σεζόν του Cobra Kai έχει πολύ καλά νέα, μιας και επιστρέφει στις 9 Σεπτεμβρίου. Παράλληλα έγινε γνωστό πως η ηθοποιός Alicia Hannah-Kim θα ενσωματωθεί ως villain δίπλα στον Thomas Ian Griffith, ως η Kim Da-Eun μια sensei από την Νότια Κορέα.
Η σύνοψη αναφέρει: «Μετά τα συγκλονιστικά αποτελέσματα του τουρνουά στο All Valley, ο Terry Silver επεκτείνει την αυτοκρατορία του Cobra Kai και προσπαθεί να κάνει το «No Mercy» το μοναδικό στυλ στην πόλη. Με τον Kreese πίσω από τα κάγκελα και τον Johnny Lawrence να αφήνει το καράτε στην άκρη για να επικεντρωθεί στην αποκατάσταση της ζημιάς που έχει προκαλέσει, ο Daniel LaRusso πρέπει να καλέσει έναν παλιό φίλο για βοήθεια».
Πριν λίγο καιρό, ο συνδημιουργός Jon Hurwitz ανέφερε πως η πέμπτη σεζόν βάζει πολύ ψηλά τον πήχη και είναι η πιο φιλόδοξη. Ανυπομονεί για να την δουν οι θε …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

Don't Miss