Fjällräven: 6+1 βιώσιμα δώρα για τα Χριστούγεννα

H Fjällräven, αγαπημένη Σουηδική μάρκα ρουχισμού και εξοπλισμού για όσους αγαπούν τις δραστηριότητες στη φύση, προτείνει all time-classic κομμάτια για τα πιο βιώσιμα δώρα Χριστουγέννων για τους αγαπημένους μας!

Ιδανικά για τις χειμερινές αποδράσεις στο βουνό, αλλά και την καθημερινότητα στην πόλη, τα κομμάτια που προτείνει η Fjällräven ως χριστουγεννιάτικα δώρα περιλαμβάνουν το ανδρικό πουκάμισο Canada, το κλασσικό φούτερ με το signature logo του brand, το μάλλινο πουλόβερ Övik Knit, τα ζεστά mid-layers της νέας χειμερινής συλλογής και αξεσουάρ, όπως ο πλεκτός σκούφος από μαλλί merino, η Kånken Re-wool από ανακυκλωμένο μαλλί και η Tree-Kånken Sling από ξύλο πεύκου.

Το ανδρικό πουκάμισο Canada από ανακυκλωμένο μαλλί διατίθεται σε 4 διαφορετικά χρώματα και είναι ιδιαίτερα άνετο και ανθεκτικό χάρη στις συνθετικές ίνες και τις λεπτομέρειες από υλικό G-1000 Eco. Τα μάλλινα πουλόβερ της Fjällräven, όπως το Övik Knit που διαθέτει ψηλό λαιμό, θα σε κρατήσουν ζεστό τις κρύες ημέρες του χειμώνα για να απολαύσεις κάθε εξόρμηση στη φύση και όχι μόνο. To Övik Knit διατίθεται σε εντυπωσιακά μοτίβα, παράγεται ηθικά και είναι ιδιαίτερα λειτουργικό, αφού το μαλλί απομακρύνει την υγρασία. Το άνετο unisex φούτερ από οργανικό βαμβάκι, ενδείκνυται για όλες τις καθημερινές δραστηριότητες, ενώ διατίθεται σε 4 διαφορετικούς χρωματικούς συνδυασμούς για να διαλέξεις αυτό που σου ταιριάζει. Ιδιαίτερα χρηστικά ως δώρο είναι και τα mid layers, τα οποία μπορούν να φορεθούν είτε μόνα τους ως πανωφόρια είτε κάτω από μπουφάν σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί το Pile fleece της σειράς Vardag, το οποίο διατίθεται για άνδρες και γυναίκες, αποτελείται από ανακυκλωμένο πολυεστέρα και τσέπη από το ανθεκτικό υλικό G-1000 Eco.

Από τις προτάσεις δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα αξεσουάρ! Εάν ψάχνεις για κάτι μικρό, αλλά χρηστικό, ο μάλλινος πλεκτός σκούφος από 100% μαλλί merino, είναι ό,τι πρέπει. Εάν, πάλι, ψάχνεις για ένα λειτουργικό και …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss