Forbes: H Κάιλι Τζένερ έχει 900 εκ. περιουσία και είναι μόνο 20

Εξώφυλλο στο Forbes για την βενιαμίν της οικογένειας Καρντάσιαν – Τζένερ που σε ηλικία μόλις 20 ετών είναι μια από τους τέσσερις αυτοδημιούργητους επιχειρηματίες που η περιουσία τους αγγίζει το ένα δισεκατομμύριο δολάρια.

Θα γίνει 21 τον Αύγουστο και όλα δείχνουν πως θα ξεπεράσει τον Μαρκ Ζούκερμπεργκ που έγινε δισεκατομμυριούχος στα 23 του. Με εξώφυλλο στο περιοδικό Forbes και αναγνώριση του επγγελματικού και δημιουργικού της ταλέντου, η Κάιλι ετοιμάζεται να πιάσει την κορυδή του ενός δισεκαττομυρίου πολύ σύντομα αφού την επόμενη εβδομάδα λανσάρει τη νέα σειρά καλλυντικών της.

Η Κάιλι σε ηλικία 18 ετών ίδρυσε τη δική της εταιρεία με προϊόντα για νύχια και χείλια η οποία της έχει αποφέρει περισσότερα από 600.000.000 δολ. κέρδη.

Το 2015 κυκλοφόρησε το πρώτο κουτί καλλυντικών της το περίφημο «Kylie Lip Kits» με τιμή 29 δολ. που εξαφανίστηκε σε χρόνο ρεκόρ μόλις ανέβηκε στο διαδίκτυο και έφτασε να πουλιέται στη μαύρη αγορά ακόμα και για 1.000 δολάρια.

Η πιο ισχυρή εταιρεία καλλυντικών για χείλη, ετοιμάζεται για μια νέα στροφή, μια νέα τάση, αφού μόλις προχθές, η Κάιλι, της οποίας τα χείλη αποτελούσαν το πρότυπο του μπραντ που είχε ιδρύσει αποφάσισε να αφαιρέσει τα επιθέματα υαλουρονικού από τα χείλη της και να επιστρέψει σε μια πιο φυσική όψη.

Η ίδια έχει ξεπεράσει τις περιουσίες των πιο διάσημων αδερφών της Κιμ, Κένταλ και Κλόε, των οποίων τα περισσότερα κέρδη προέρχονται από διαδικτυακές αγορές προϊόντων, ενώ όλες έχουν ως μάνατζερ τη μητέρα τους Κρις Τζένερ, η οποία κρατά ως ποσοστό το 10% των κερδών τους.

 

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss