Ford Focus ST, πρεμιέρα με το σπορ πακέτο Track Pack – FleetNews

Η Ford ανακοίνωσε την εισαγωγή του εργοστασιακού πακέτου Track Pack που βελτιώνει την ευελιξία του Focus ST, προσφέροντας επιδόσεις που μπορούν να ρυθμιστούν για οδήγηση στην πίστα.
Οι πραγματικοί λάτρεις της οδήγησης μπορούν τώρα να αναβαθμίσουν ακόμα περισσότερο τις επιδόσεις του Ford Focus ST στην πίστα με τη βοήθεια του πακέτου Track Pack.
Έχοντας εξελιχθεί από την Ford Performance και δοκιμαστεί εκτενώς τόσο στις εγκαταστάσεις δοκιμών της Ford όσο και στη διάσημη πίστα Nürburgring Nordschleife στη Γερμανία, το εργοστασιακό πακέτο Track Pack εξασφαλίζει χαμηλότερο βάρος και μεγαλύτερη εμπλοκή του οδηγού στα δρώμενα. Το πακέτο διατίθεται αποκλειστικά για το πεντάθυρο Focus ST με μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων.
Συμπληρώνοντας ιδανικά τη δυνατότητα του Focus ST να επιταχύνει από στάση έως τα πρώτα 100 χλμ./ώρα σε χρόνο 5,7 δλ. και να επιτυγχάνει τελική ταχύτητα 250 km/h με τη βοήθεια του κορυφαίου βενζινοκινητήρα 2.3L EcoBoost της Ford των 280 PS, 1 το νέο πακέτο Track Pack επιτρέπει στους οδηγούς να καθορίζουν την απόκριση του αυτοκινήτου στην πίστα με ένα ρυθμιζόμενο σύστημα ανάρτησης τύπου coilover της KW Automotive τύπου που συνεργάζεται αρμονικά με τους αλουμινένιους τροχούς μειωμένης μάζας.
Επιπλέον, το πακέτο Track Pack αυξάνει την απόδοση φρεναρίσματος διαθέτοντας εμπρός δίσκους 363 mm και δαγκάνες φρένων της Brembo. Μία ειδική έκδοση ελαστικών βοηθά επίσης στη βελτιστοποίηση της πρόσφυσης για ακόμα καλύτερη απόκριση.
«Το νέο μας Focus ST Track Pack συνδυάζει υψηλών προδιαγραφών εξαρτήματα που καθιστο …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss