Ford Mustang έβδομης γενιάς, GT και Dark Horse – FleetNews

Mustang GT και Dark Horse: Η Ford αποκάλυψε την έβδομη γενιά του μοντέλου,1 που μεταμορφώνει το σπορ κουπέ με τις μεγαλύτερες πωλήσεις ανά τον κόσμο στην πιο διασκεδαστική στην οδήγηση Mustang που κατασκευάστηκε ποτέ, μέσα από μια πιο αιχμηρή σχεδιαστική προσέγγιση, ένα πλήρως επανασχεδιασμένο ψηφιακό cockpit και έναν προηγμένο, νέο V8 κινητήρα.
«Η επένδυση σε μία νέα γενιά για λογαριασμό της Mustang αποτελεί μια μεγάλη δήλωση σε μια εποχή που πολλοί από τους ανταγωνιστές μας εγκαταλείπουν τα οχήματα με κινητήρα εσωτερικής καύσης», δήλωσε ο Jim Farley, CEO, Ford Motor Company. «Η Ford, ωστόσο, τροφοδοτεί το δικό της σχέδιο ανάπτυξης στους κινητήρες εσωτερικής καύσης, προσθέτοντας συνδεδεμένη τεχνολογία, δυναμικές εκδόσεις και υβριδικές επιλογές στα πιο κερδοφόρα και δημοφιλή αυτοκίνητά μας –όλα στην οικογένεια Ford Blue– πέρα από την επένδυση 50 δισεκατομμυρίων δολαρίων σε ηλεκτρικά οχήματα μέχρι το 2026».

Ο αντίκτυπος της Mustang ξεπερνά τα 10 και πλέον εκατομμύρια αντίτυπά της που πουλήθηκαν κατά τη διάρκεια των 58 ετών συνεχούς παραγωγής της, καθώς έχει πραγματοποιήσει χιλιάδες εμφανίσεις στον κινηματογράφο, την τηλεόραση, τη μουσική σκηνή και τα βιντεοπαιχνίδια, όντας ταυτόχρονα το όχημα με τα περισσότερα likes στο Facebook.
Ο κόσμος λατρεύει την Mustang. Από τότε που παρουσιάστηκε η τελευταία, ολοκαίνουργια γενιά της το 2014, η Mustang είναι το σπορ κουπέ μοντέλο με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στον κόσμο κάθε χρόνο.
Αθλητικές επιδόσεις
Το νέο coupe, καθώς και η έκδοση convertible, αναβαθμίζουν τον σπορ χαρακτήρ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss