Ford Mustang Mach-E για πολλά χιλιόμετρα αυτονομίας – FleetNews

Οι προηγμένες τεχνολογίες της νέας Ford Mustang Mach–E εξασφαλίζουν πολλά χιλιόμετρα αυτονομίας (έως και 600).
Η Mustang Mach-E ήρθε να εγκαινιάσει μια νέα εποχή για τη Ford αλλά και να ανατρέψει ό,τι μέχρι σήμερα γνωρίζαμε για την ηλεκτρική κινητικότητα. Και όλα αυτά προσφέροντας σε όλους τις προηγμένες τεχνολογίες της Ford, σε συνδυασμό με το μοναδικό ντιζάιν, τις καταιγιστικές επιδόσεις και τον απαράμιλλο σπορ δυναμισμό που παραδοσιακά πρεσβεύει εδώ και πέντε και πλέον δεκαετίες το ένδοξο όνομά της.
Εκτός όμως από τα παραπάνω, η αμιγώς ηλεκτρική Mustang Mach-E κρατά για τους πελάτες της έναν εξίσου σημαντικό άσο στο μανίκι της θέτοντας το σημείο αναφοράς και με την κορυφαία αυτονομία της, που χαρίζει ξενοιασιά στον οδηγό επιτρέποντάς του να καλύψει χωρίς στάση έως και 600 χιλιόμετρα με μια πλήρη φόρτιση της προηγμένης μπαταρίας της.
Οι τεχνολογίες που βελτιστοποιούν περαιτέρω την αυτονομία της Mustang Mach–E
Θέλοντας να αξιοποιήσει ακόμα περισσότερο τις ήδη υψηλές δυνατότητες αυτονομίας όλων των διαθέσιμων εκδόσεων, η Ford εξοπλίζει το ηλεκτρικό της pony με ένα πλήθος έξυπνων όσο και πρακτικών στην καθημερινή οδήγηση τεχνολογιών, οι οποίες συμβάλλουν αποφασιστικά στη βελτιστοποίηση της εμβέλειας που προσφέρει κάθε Mustang Mach-E.
Μια από αυτές είναι το 1-Pedal Drive, ένα σύστημα το οποίο επιτρέπει σε κάθε οδηγό της νέας Mustang Mach-E όχι μόνο να επιταχύνει αλλά και να φρενάρει το αυτοκίνητο χρησιμοποιώντας μόνο το πεντάλ του γκαζιού, με τον ηλεκτροκινητήρα του συστήματος να επιβραδύνει ενεργά το όχημα χρησιμοποιώντας αναγεννητική πέδηση. Αυτό βοηθά στην επαναφόρτιση της μπαταρίας, αυξάνοντας έτσι την αυτονομία, χωρίς την συχνή ανάγκη σύνδεσης του αυτοκινήτου σε εξωτερική πηγή. Με το πρόσθετο πλεονέκτημα της μείωσης της φθοράς τόσο των φρένων όσο και των ελαστικών, το 1-Pedal Drive είναι ιδανικό για συνθήκες πυκνής κυκλοφορίας με συχνές στάσεις/εκκινήσεις.
Η Mustang Mach-E μπορεί να ταξιδέψει ακόμα πιο μακριά με μια φόρτιση και να αυξήσει την αυτονομία που προσφέρει όταν ο οδηγός ενεργοποιήσει τη λειτουργία Whisper που θα καταστήσει πιο ομαλή την επιτάχυνση, ενώ σημαντικά οφέλη προκύπτουν και στην περίπτωση αξιοποίησης των δυνατοτήτων του προηγμένου Cruise Control της Ford, που διατηρεί αποδοτικά μια σταθερή ταχύτητα μειώνοντας την ανάγκη για άσκοπη επιβράδυνση ή επιτάχυνση.
Επιπλέον, η προηγμένη λειτουργία pre–conditioning της νέας Mustang Mach-E, η οποία ενεργοποιείται με απλά βήματα, μέσω της οθόνης SYNC 4A, ή μέσω της εφαρμογής FordPass, επιτρέπει στ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss