Φώτης Σεργουλόπουλος: «Έπαθα σηψαιμικό σοκ και μπήκα στην εντατική»

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος, σε συνέντευξή του στο περιοδικό «HELLO!» και τον Γιάννη Βίτσα, αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στη στιγμή που κινδύνεψε η ζωή του.

«Έπαθα θρόμβωση και πνευμονική εμβολή και σώθηκα γιατί ήμουν στην εντατική και στα χέρια των σωστών ανθρώπων»

Στην ερώτηση του δημοσιογράφου για το αν έχει κινδυνέψει ποτέ η ζωή του ο Φώτης Σεργουλόπουλος απάντησε: «Υπήρξε μια τέτοια στιγμή. Σε ένα ταξίδι μου στη Γαλλία έπαθα σηψαιμικό σοκ με πολύ υψηλό πυρετό και μπήκα στην εντατική».

Και αποκάλυψε: «Έπαθα θρόμβωση και πνευμονική εμβολή και σώθηκα γιατί ήμουν στην εντατική και στα χέρια των σωστών ανθρώπων».

«Μετά κατάλαβα πόσο κοντά έφτασα στον θάνατο»

Και αμέσως μετά συμπλήρωσε: «Δεν είχα συνειδητοποιήσει τότε ότι κινδύνευα, αισθανόμουν σε μένα δεν θα συμβεί ποτέ τίποτα. Μετά κατάλαβα πόσο κοντά έφτασα στον θάνατο».

«Θα έκανα ό,τι μου υποδείκνυαν και ήταν σωστό για την υγεία μου»

«Τότε, αν μου ανακοίνωναν ότι έπρεπε να με διασωληνώσουν, δε θα έλεγα ποτέ “φέρτε μου έναν δικηγόρο” Θα έκανα ό,τι μου υποδείκνυαν και ήταν σωστό για την υγεία μου. Δεν μπορώ να παριστάνω τον επιστήμονα γιατί δεν είμαι», πρόσθεσε ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

«Είναι πράγματα που δεν ξέρω αν πρέπει να λέγονται ή όχι»

Επιπλέον, αναφορικά με το αν έχει κάνει ποτέ ψυχοθεραπεία ο ίδιος απάντησε: «Είναι πράγματα που δεν ξέρω αν πρέπει να λέγονται ή όχι». Και τόνισε: «Παρ’ όλα αυτά, δεν έχω απολύτως κανένα πρόβλημα να πω ότι έχω κάνει. Όπως θα πήγαινα να δω γιατί πονά το πόδι μου, έτσι πήγα και στον ψυχοθεραπευτή».

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss