Φωτογραφία ιδανική για… τουριστική καμπάνια για την Ελλάδα

Είναι συνδυασμός που σκοτώνει… Τα διάσημα οπίσθια της Sara Underwood με φόντο τη Σαντορίνη! Είναι επίσημο… η γνωστή καλλονή έβαλε φωτιά στο Instagram.

H Sara Underwood συνηθίζει να φωτογραφίζεται με τα… απολύτως απαραίτητα -πολύ συχνά και… χωρίς αυτά- σε φυσικά τοπία, φροντίζοντας να ενημερώνει τους ακόλουθούς της στο Instagram για τις περιπλανήσεις της σε… βουνά και λαγκάδια.

Αυτή τη φορά, ωστόσο, το πρώην «κουνελάκι» του Playboy βάλθηκε να… ξετρελάνει με τις πόζες της, τους Έλληνες θαυμαστές της! Και αυτό, καθώς η ξανθιά «σεξοβόμβα» βρίσκεται στα μέρη μας -και, πιο συγκεκριμένα- στη Σαντορίνη, απ’ όπου και πόσταρε μία φωτογραφία, ανεβάζοντας τη… θερμοκρασία στα ύψη και φέρνοντας τον καύσωνα προ των πυλών!

Η Αμερικανίδα καλλονή, που εργάζεται ως μοντέλο κυρίως σε διαφημίσεις, «ανέβασε» μία τολμηρή φωτογραφία, με την ίδια να «ατενίζει» τη θάλασσα της Σαντορίνης και τα αλειμμένα με λάδι οπίσθιά της σε πρώτο πλάνο, ενημερώνοντας με αυτόν τον τρόπο τα περισσότερα από 8,2 εκατ. followers που έχει, ότι βρίσκεται για διακοπές στο διάσημο ελληνικό νησί.

Όπως ήταν φυσικό, η φωτογραφία της… έσπασε τα κοντέρ, διαφημίζοντας ταυτόχρονα και τα κάλλη της ίδιας της Underwood, αλλά και την ομορφιά της Σαντορίνης…

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss