Φωτογραφίες με μωράκια που χασμουριούνται

Οι φωτογραφίες της Έβελιν είναι ό,τι πιο γλυκό θα δείτε σήμερα.

Η Έβελιν είναι μαμά δύο αγοριών και επαγγελματίας φωτογράφος. Η φωτογραφία ήταν ανέκαθεν το πάθος της και ξεκίνησε να ασχολείται επαγγελματικά μετά τη γέννηση των δύο της παιδιών. Όπως αναφέρει στην προσωπική της ιστοσελίδα, για εκείνη οι δύο γιοι της είναι πηγή έμπνευσης και κινητήριος δύναμη.
Ως φωτογράφος η Έβελιν ξεχωρίζει για την αισθητική της. Οι φωτογραφίες της είναι minimal, μοιάζουν να είναι τραβηγμένες αυθόρμητα και η κάθε φωτογράφιση γίνεται στα σπίτια των οικογενειών ή στο μαιευτήριο τις πρώτες 48 ώρες μετά τον τοκετό.

Ο φωτισμός είναι φυσικός και δεν υπάρχουν ιδιαίτερα props, σκηνικά ή κοστούμια. Αντιθέτως, δίνεται έμφαση στις εκφράσεις του μωρού και τα συναισθήματα των νέων γονιών.
Πολλές από τις φωτογραφίες της δημοσιεύει η φωτογράφος στον επαγγελματικό της λογαριασμό στο Instagram ο οποίος μέχρι σήμερα μετρά πάνω από 26 χιλιάδες ακολούθους. Εκεί μπορεί κανείς να δει φωτογραφίες νέων γονιών με τα μωρά τους, φωτογραφίες νεογέννητων, μωρά με τα μεγαλύτερα αδερφάκια τους. Από τις φωτογραφίες της που ξεχωρίζουν είναι αυτές με νυσταγμένα μωράκια που χασμουριούνται.

Διαβάστε περισσότερα στο Mothersblog.gr


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss