Φουλ ερωτευμένη η Λάουρα Νάργες;

Η Λάουρα Νάργες φαίνεται πως μετά τον χωρισμό της από τον Μιχάλη Μουρούτσο, κατάφερε να βρει και πάλι τον έρωτα. Ή τουλάχιστον αυτό υποστηρίζουν τα τελευταία δημοσιεύματα γύρω από το όνομα της όμορφης παρουσιάστριας.

Τι αναφέρουν τα δημοσιεύματα;

Πιο συγκεκριμένα, η πρώην παίκτρια του «Survivor» φαίνεται πως βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο του τραγουδοποιού Χρήστου Σαντικάι, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Σπυριδούλας Τριάντου στην εφημερίδα «Ontime».

Χρήστος Σαντικάι και Λάουρα Νάργες
© Instagram

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, οι δυο τους γνωρίστηκαν πριν από περίπου έναν χρόνο και ο έρωτας ήταν κεραυνοβόλος, ενώ δεν άργησαν να γίνουν ζευγάρι.

Μάλιστα, την προηγούμενη εβδομάδα βρέθηκαν μαζί σε ένα event στην Ρόδο, συγκεντρώνοντας είδη πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους.

Ποιος είναι ο Χρήστος Σαντικάι

Υπενθυμίζουμε, πως ο Χρήστος Σαντικάι έγινε γνωστός μέσα από τους εκκλησιαστικούς ύμνους, που έψελνε όταν ήταν παιδί, ενώ το 2014 συμμετείχε στο «The Voice», χωρίς όμως να έχει την επιτυχία που περίμενε κανείς.

Πλέον, ο 27χρονος μουσικός ασχολείται με την σύνθεση μουσικής και μάλιστα, έχει συνεργαστεί με μερικά πολύ γνωστά ονόματα της εγχώριας μουσικής σκηνής, όπως ο Ηλίας Βρεττός και ο Νίκος Οικονομόπουλος.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss