French & Dutch Braids: Έτσι θα δημιουργήσεις τις πιο stylish πλεξούδες #tutorial

Οι πλεξούδες είναι ένας από τους πιο εύκολους και έξυπνους τρόπους για να φορμάρουμε τα μαλλιά μας, ειδικά του καλοκαίρι που δεν θέλουμε να χρησιμοποιούμε τα εργαλεία που εκπέμπουν θερμότητα. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε ότι και τα περισσότερα από τα αγαπημένα μας celebrity girls λατρεύουν τα χτενίσματα με πλεξούδες.
Ωστόσο οι πιο δημοφιλείς πλεξούδες είναι δύο: Πρόκειται για τις French braids και για τις Duth braids( γαλλικές και ολλανδικές πλεξούδες αντίστοιχα). Αν και είναι παρόμοιες στο πως φαίνονται και στη τεχνική, υπάρχει μια μικρή διαφορά μεταξύ τους. Κάπως έτσι βρήκαμε τον πλήρη οδηγό και για τα δύο χτενίσματα από την κομμώτρια των Angela C. Stevens και την hairstylist Justine Marjan, οι οποίες μας εξήγησαν τα steps που πρέπει να ακολουθήσουμε για να τις δημιουργήσουμε.
Πώς θα κάνουμε μια γαλλική πλεξούδα
Η Angela C. Stevens λέει ότι μια γαλλική πλεξούδα είναι μια πλεξούδα όπου τα μαλλιά χωρίζονται σε 3 τμήματα και διασταυρώνονται σε εναλλασσόμενα κομμάτια για να κάνουν μια σύνδεση στην πλεξούδα της κεφαλής.

Αρχικά, χωρίζουμε τα μαλλιά που θέλουμε να πλέξουμε σε τρία τμήματα. Στη συνέχεια σταυρώνουμε το ένα σκέλος πάνω στο άλλο, ενώ εναλλάσσονται τα κομμάτια. Μόλις διασταυρωθούν αυτά τα τρία κομμάτια, αρχίζουμε να πιάνουμε και άλλα σκέλη μαλλιών τόσο από την αριστερή, όσο και και από την δεξιά πλευρά καθώς συνεχίζουμε να πλέκουμε και τα ενσωματώνουμε σταδιακά στην γαλλική μας πλεξούδα.
Επαγγελματική συμβουλή: Ο Stevens συνιστά τη χρήση κάποιου τζελ για τις άκρες αφού αυτό θα βοηθήσει στη διαχείριση του φριζαρίσματος. Συγκεκριμένα μας λέει να εφαρμόσουμε όσο χρειάζεται στη βάση των μαλλιών των άκρων. Συνιστά επίσης την ενυδάτωση των μαλλιών με έναν καλό serum
Πώ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss