French braid: Πώς θα φτιάξεις την απόλυτη πλεξούδα του καλοκαιριού σε χρόνο dt

Η γαλλική πλεξούδα είναι διαχρονική. Είναι εκείνη η πλεξούδα που σου έφτιαχνε στο δημοτικό η μαμά σου και εκείνη που ακόμη και τώρα που μεγάλωσες, δεν την αλλάζεις με καμία! Όμως πάντα αναρωτιόσουν πώς μπορείς να φτιάξεις αυτή την εντυπωσιακή πλεξούδα μόνη σου.
Θυμάμαι να μου τη φτιάχνει η γιαγιά μου (εντάξει το παραδέχομαι, ακόμα μου τη φτιάχνει) και ήθελα τόσο πολύ να μάθω να την κάνω μόνη μου στα μαλλιά μου. Όπως μπορείς να καταλάβεις, οι προσπάθειες ήταν πολλές και οι αποτυχίες… ακόμη περισσότερες αλλά στο τέλος κάπως τα κατάφερα. Κατάλαβα τη λογική του πλεξίματος και σήμερα έχω γίνει expert στις French braids!

Siren eyes: Η hot τάση του TikTok θα σου χαρίσει το αισθησιακό βλέμμα που αναζήτας σε κάθε μακιγιάζ
Η γαλλική πλεξούδα είναι διαχρονική και θα μάθεις να τη φτιάχνεις σε χρόνο dt
Η αλήθεια είναι ότι μπορεί να δείχνει πολύ ωραία σε όλα τα μαλλιά αλλά ως προς την δημιουργία της… είναι λιγάκι περίπλοκη. Μιας και έχουμε καλοκαίρι και επιλέγουμε να πιάνουμε πάνω τα μαλλιά μας ή να τα πλέκουμε για να μη ζεσταινόμαστε τόσο, θα σου πω, πώς μπορείς να φτιάξεις την απόλυτη French braid μόνη σου και σε χρόνο dt. Δες τα βίντεο που βρήκα για σένα και θα τις φτιάχνεις από εδώ και στο εξής like a pro.

Πέρα από τη ζέστη, η γαλλική πλεξούδα είναι το hairstyle που μπορεί να αναδείξει απίστευτα ένα σύνολο και με το κατάλληλο μακιγιάζ!

[embedded content]
Επίσης, προσωπικά μου αρέσει να τη …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss