Φθιώτιδα: Αυτοκίνητο με οικογένεια συγκρούστηκε με νταλίκα

Φθιώτιδα: Το τροχαίο έγινε αργά το απόγευμα στην περιοχή της Αμφίκλειας και συγκεκριμένα στη γέφυρα, λίγο πριν τη διασταύρωση Πολυδρόσου.

Ένα παιδί και δύο ενήλικες τραυματίστηκαν σε σοβαρό τροχαίο που σημειώθηκε αργά το απόγευμα της Τετάρτης στη Φθιώτιδα, ενώ για τον απεγκλωβισμό τους χρειάστηκε η επέμβαση της πυροσβεστικής.
Το τροχαίο έγινε στην περιοχή της Αμφίκλειας και συγκεκριμένα στη γέφυρα, λίγο πριν τη διασταύρωση Πολυδρόσου, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του LamiaReport το Opel στο οποίο επέβαινε μια τετραμελής οικογένεια κινούταν από Λαμία προς Λιβαδειά. Από το αντίθετο ρεύμα ερχόταν μια νταλίκα που οδηγούσε Τούρκος υπήκοος.

Από άγνωστη αιτία το ΙΧ της οικογένειας πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και έπεσε πάνω στη νταλίκα. Μάλιστα υπάρχει και φρενάρισμα 50 μέτρων περίπου, πριν το σημείο της σύγκρουσης, που ήταν αρκετά δυνατή, αφού όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες του LamiaReport, το μπροστινό μέρος του Opel έγινε μια άμορφη μάζα.
Στον τόπο του τροχαίου έσπευσαν άμεσα οι πυροσβέστες από το Κλιμάκιο της Αμφίκλειας, οι οποίοι απεγκλώβισαν τραυματισμένους με κατάγματα τους γονείς και το μεγαλύτερο από τα δύο αγόρια της οικογένειας. Τους τραυματίες παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και τους διακόμισε στο ΓΝ Λαμίας.

Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το τροχαίο ερευνά το ΑΤ Αμφίκλειας.

Δείτε φωτογραφί …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss