FY: Ο χωρισμός των γονιών του, οι ουσίες και η άσχημη πλευρά της διασημότητας (βίντεο)

Καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη ΑρναούτογλουThe 2night show” βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης ο γνωστός ράπερ FY. Ο επιτυχημένος καλλιτέχνης μίλησε για το διαζύγιο των γονιών του, παραδέχθηκε ότι βρέθηκε κοντά στις ουσίες ενώ αναφέρθηκε και στην άσχημη πλευρά της διασημότητας.

Στην αρχή της συζήτησής τους, ο FΥ εξομολογήθηκε ότι από πολύ μικρός γνώριζε ότι η μουσική είναι ο δρόμος που θέλει να ακολουθήσει και ότι οι γονείς του τον στήριξαν σε αυτό. “Από τότε που ήμουν εννέα χρονών θυμάμαι να είμαι σε αυλές και δημοτικά σχολεία και να κάνω freestyle. Πάντα το είχα μέσα μου. Στο σχολείο δεν ήμουν καλός μαθητής και ήξερα ότι αυτός δεν ήταν ο δρόμος μου. Είχα τον πατέρα μου που πίστευε ότι το σχολείο δεν είναι ο δρόμος μου και άρχισα να το παίρνω σοβαρά αυτό το πράγμα το 2015”.

Οι γονείς του μπορεί να χώρισαν όταν εκείνος ήταν εννέα χρονών, όμως ήταν πάντα ενωμένοι για χάρη του. “Οι γονείς μου χώρισαν όταν ήμουν εννέα χρονών. Εμένα ο χωρισμός τους δεν με απασχολούσε καν… Ο πατέρας μου μου έλεγε ότι ήμουν κοσμόπουλος, δηλαδή ότι ήμουν στον κόσμο μου. Ένιωσα πως με πληγώνει το γεγονός ότι χώρισαν όταν άλλαξα σχολείο και είχα άλλη αντιμετώπιση. Ήμουν στο περιθώριο επειδή τύχαινε στην περιοχή οι γονείς μου να είναι οι μοναδικοί που έχουν χωρίσει. Πήρα και παίρνω τη μέγιστη αγάπη από τους γονείς μου… Προτιμώ που χώρισαν και ήταν καλύτερα από το να παίρνω μία ψευδή αγάπη…Το θέμα είναι να μην το ταυτίσουν με αυτό το ψεύτικο θέμα”.

Ο FY παραδέχθηκε ότι έχει βρεθεί κοντά στις ουσίες, όμως είχε άμυνες και έτσι προστάτεψε τον εαυτό του. “Βρέθηκα κοντά στις ουσίες και ίσως πιο νωρίς απ’ όσο θα βρισκόταν κάποιος άλλος. Αλλά δεν με επηρέασε κάποια κατάσταση. Είχα άμυνες. Έβλεπα ότι στις κακές καταστάσεις δεν είχα δύναμη να σηκωθώ και να πατήσω στα πόδια μου… Αφού κατάλαβα ότι κάποια πράγματα δεν με βοηθάνε είπα να τα κόψω”.

Τέλος, ο FY αναφέρθηκε στην άσχημη πλευρά της διασημότητας ξεκαθαρίζοντας ότι στη νύχτα κρύβονται και πολλές παγίδες, χωρίς, βέβαια, να αναφέρει αν έχει συμβεί κάτι παρόμοιο στον ίδιο. “Με τη δημοσιότητα, την επιτυχία έρχονται και μερικοί άνθρωποι που ζηλεύουν και θα μπορούσαν να κάνουν πάρα πολλά πράγματα με καλό ή κακό τρόπο προκειμένου να έχουν κάποιο κέρδος από σένα… απειλές… άνθρωποι της νύχτας”.

Ετικέτες

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss