Γ. Καλαϊτζάκης στο Onsports: «Δίκαιος ο Ράντονιτς – Ευλογία Θεού να είμαι μαζί με τον αδερφό μου»

Ο Γιώργος Καλαϊτζάκης μιλάει στο Onsports για την επιστροφή του στον Παναθηναϊκό, τον Ντέγιαν Ράντονιτς ενώ στέκεται και στην συνύπαρξη του στο παρκέ με τον αδερφό του Παναγιώτη

Ήταν 3 Αυγούστου 2021 όταν ο Γιώργος Καλαϊτζάκης ετοίμαζε βαλίτσες για το NBA και τους Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Ο Έλληνας γκαρντ πλέον μετά από 356 ημέρες στις 25 Ιουλίου επέστρεψε στον Παναθηναϊκό μετά από την περιήγηση του στον «μαγικό κόσμο» με τους Μιλγουόκι Μπακς και τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ και μάλιστα στο «τριφύλλι» βρήκε τον αδερφό του Παναγιώτη.

Ο Γιώργος Καλαϊτζάκης μίλησε στο Onsports για την επιστροφή του στον Παναθηναϊκό, τις πρώτες του εμπειρίες από τον νέο τεχνικό του συλλόγου Ντέγιαν Ράντονιτς, ενώ αναφέρθηκε και στην συνύπαρξη του με τον αδερφό του Παναγιώτη.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι και πάλι στον Παναθηναϊκό. Είμαστε μια νέα ομάδα που μέρα με την ημέρα βελτιωνόμαστε και προσπαθεί να γίνει καλύτερη. Θέλουμε να γίνουμε ένα καλό σύνολο που ο ένας θα παίζει για τον άλλον. Πρέπει να βγάλουμε σκληράδα και ενέργεια στο παρκέ όπως θέλει ο κόουτς και να έχουμε μια καλή χρονιά στο γήπεδο» είπε αρχικά ο Γ. Καλαϊτζάκης.

Για την φιλοσοφία που θέλει να περάσει στο παρκέ ο Ντέγιαν Ράντοντς ο Έλληνας γκαρντ ανέφερε: «Ο κ. Ράντονιτς είναι ένας νέος προπονητής που του αρέσει να παίρνει ομάδες και να τις κάνει ένα σύνολο, θέλει να βγάζει σκληράδα και ενέργεια στο παρκέ και να είναι δυνατή στην άμυνα. Αυτά είναι όσα μας λέει. Παράλληλα είναι δίκαιος και αυτό είναι πολύ σημαντικό για τους παίκτες».

Πλέον το μυαλό όλων στον Παναθηναϊκό είναι στο Σούπερ Καπ της Ρόδου, με τον Γιώργο Καλαϊτζάκη να τονίζει: «Θα πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα για το Σούπερ Καπ. Έχουμε δυο νέα παιδιά τον Μάριους και τον Ματέους που θα πρέπει να τους εντάξουμε στην ομάδα. Στόχος μας είναι βελτιωνόμαστε καθημερινά».

«Ευλογία Θεού να είμαι μαζί με τον αδερφό μου»

Ο Γιώργος Καλαϊτζάκης βρήκε στο ΟΑΚΑ τον αδερφό του Παναγιώτη, ο οποίος λίγο καιρό νωρίτερα είχε βάλει την υπογραφή του στο συμβόλαιο του με τον Παναθηναϊκό μετά τις εξαιρετικές εμφανίσεις του με την Λιετκαμπέλις.

«Νομίζω ότι είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα να είμαστε εδώ με τον Παναγιώτη στον Παναθηναϊκό. Είναι ευλογία Θεού να μπορώ να κάνω αυτό αγαπάω μαζί με τον αδερφό μου. Είμαστε και οι δυο παιδιά που δουλεύουνε και ελπίζω να βγάλουμε αυτά που μπορούμε στο παρκέ» ανέφερε ο Γιώργος Καλαϊτζάκης, ο οποίος στο τέλος έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο του Παναθηναϊκού λέγοντας: «Ο κόσμος εύχομαι να είναι εκεί για να μας στηρίζει και εμείς θα δίνουμε το 100% των δυνατοτήτων μας».

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss