Galaxy Buds Pro: Τα κορυφαία ακουστικά της Samsung με αυτόματη εναλλαγή από ANC σε Ambient Mode

Τη νέα γενιά των κορυφαίων της ακουστικών ανακοίνωσε σήμερα η Samsung, σε μια αγορά όπου η νοτιοκορεατική εταιρεία κινείται με διπλάσιους ρυθμούς από τους ανταγωνιστές της.

Τα Galaxy Buds Pro ενσωματώνουν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, με το σχεδιασμό τους να στηρίζεται εν μέρει στη ξεχωριστή μορφή των προκατόχων τους, με τη δυνατότητα να προσαρμόζονται σε κάθε αυτί. Υποστηρίζουν το πρότυπο αδιαβροχοποίησης IPX7 κάτι που σημαίνει ότι μπορούν να χρησιμοποιηθούν χωρίς πρόβλημα όχι μόνο στο γυμναστήριο αλλά και κάτω από βροχή. 

Η ποιότητα του ήχου αναμένεται να βρίσκεται σε κορυφαία επίπεδα εξαιτίας του driver των 11mm, και με ξεχωριστές επιδόσεις ακόμα και σε υψηλές νότες με την παρουσία tweeter των 6.5mm. Για τις τηλεφωνικές κλήσεις και για την εξουδετέρωση εξωτερικών θορύβων γίνεται χρήση συνολικά 3 μικροφώνων χωρίς να δημιουργούνται προβλήματα ακόμα και αν επικρατούν άνεμοι.

Με τεχνολογία ANC, τα Galaxy Buds Pro μπορούν να ακυρώσουν σύμφωνα με τη Samsung το 99% των εξωτερικών θορύβων, αφήνοντας τον κάτοχό τους να ακούσει την αγαπημένη του μουσική και podcasts χωρίς κάτι να του αποσπάσει την προσοχή. Εναλλακτικά μέσω της εφαρμογής που συνοδεύουν τα ακουστικά, ο χρήστης μπορεί να ορίσει 4 διαφορετικά επίπεδα τα οποία θα επιτρέπουν στον εξωτερικό θόρυβο (ambient mode) να «περνάει» στα ακουστικά προκειμένου να μη χάνει εντελώς την επαφή με το περιβάλλον. Εδώ βρίσκεται και το μεγαλύτερο πλεονέκτημα που φέρνουν τα Galaxy Buds Pro αφού είναι δυνατή η αυτόματη εναλλαγή από ANC σε Ambient Mode, κάτι που είδαμε πρόσφατα και στα Sony 1000-XM4 . Έτσι με ενεργή την εξουδετέρωση εξωτερικών θορύβων, αν ο ίδιος ο χρήστης ή κάποιος που βρίσκεται σε κοντινή θέση ξεκινήσει να μιλάει, αυτόματα τα ακουστικά επιτρέπουν στην ομιλία να «περάσει» χωρίς να χρειαστεί να τα αφαιρέσει από τα αυτιά του. Με το τέλος της ομιλίας, τα Galaxy Buds Pro αυτόματα συνεχίζουν την αναπαραγωγή μουσικής, ενεργοποιώντας και πάλι τη λειτουργία ANC

Επιπλέον υποστηρίζουν ταυτόχρονη σύνδεση με 2 συσκευές με αυτόματη εναλλαγή για παράδειγμα από tablet όταν βλέπετε ένα βίντεο σε smartphone όταν κάποιος σας καλεί. Κυκλοφορούν στις 29 Ιανουαρίου με την τιμή που ανακοινώθηκε κατά την παρουσίαση για την Ευρώπη να είναι €229.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss