Γαλλία: Τούρκος οδηγός φορτηγού παρέσυρε και σκότωσε δικυκλίστρια

Ένας Τούρκος, οδηγός φορτηγού με έδρα τη Γερμανία, συνελήφθη στη Γαλλία κατηγορούμενος ότι παρέσυρε και σκότωσε μια γυναίκα που επέβαινε σε μοτοποδήλατο. 

Εισαγγελέας του Μοντμπελιάρ, στην ανατολική Γαλλία, ζήτησε την προφυλάκιση του 59χρονου που κατηγορείται ότι εσκεμμένα προκάλεσε τον θανάσιμο τραυματισμό της δικυκλίστριας.
Το απόγευμα της Τρίτης στο Μοντμπελιάρ, ο τούρκος οδηγός παρέσυρε την 21χρονη γυναίκα, η οποία βρέθηκε κάτω από τις ρόδες του φορτηγού, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της.

Τα στοιχεία που περιλαμβάνονται στη δικογραφία δείχνουν ότι ο φορτηγατζής παρέσυρε το μοτοποδήλατο με εκούσιους ελιγμούς, δήλωσε η εισαγγελέας Αριάν Κομπαρέλ στο Γαλλικό Πρακτορείο (AFP).
Αυτόπτες μάρτυρες είπαν στην αστυνομία ότι ο φορτηγατζής πλησίασε το μοτοποδήλατο και το χτύπησε «ασυνήθιστα», αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι έδωσε την εντύπωση πως προσπαθούσε να το «σπρώξει» βίαια. Η εισαγγελέας αναζητά και άλλες μαρτυρίες, εν αναμονή του πορίσματος από την ανάλυση του ταχογράφου του φορτηγού.

«Δεν είδα τίποτα, δεν αντιλήφθηκα τίποτα», υποστήριξε από την πλευρά του ο τούρκος οδηγός. Ωστόσο, σύμφωνα με τις αναφορές, ορισμένοι οδηγοί προσπάθησαν απεγνωσμένα με κορναρίσματα να τον σταματήσουν.

Πηγή: Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss