Game of Thrones: Γύρισαν την “μητέρα των μαχών”… και γράφουν ιστορία

Και εκεί που νομίζαμε οτι τα είχαμε δει ολα με την επική “Μάχη των Μπάσταρδων” στο ένατο επεισόδιο της έκτης σεζόν, με τα νούμερα να ζαλίζουν (για τηλεοπτική σειρά) – 25 ημέρες γυρισμάτων, 500 κομπάρσοι, 600 μέλη συνεργείου και 70 άλογα – έρχεται το ευχαριστήριο μύνημα του β. σκηνοθέτη Jonathan Quinlan, να ρίξει το διαδύκτιο.

Υπαίτιοι για αυτό, βέβαια, είναι η γνωστή (fan) σελίδα Watchers on the Wall, οι οποίοι είδαν τη φωτογραφία μιας ευχαριστήριας κάρτας των παραγωγών προς τους συντελεστές που εργάστηκαν για τα γυρίσματα και πρίν γίνει delete (λογικό), την είχαν είχαν κάνει διάσημη.

Στην κάρτα αναφέρεται ότι τα γυρίσματα κράτησαν 55 συνεχόμενες νύχτες (περισσότερος από τον διπλάσιο χρόνο σε σχέση με τη Μάχη των Μπάσταρδων) και ότι έγιναν στο Τουμ της Βόρειας Ιρλανδίας, όπου έχει στηθεί το κάστρο του Γουίντερφελ.

Ο ίδιος ο Quinlan συνόδευσε την φωτογραφία με το εξής κείμενο: «55 συνεχόμενες νύχτες. 11 εβδομάδες. 3 τοποθεσίες. Ποτέ δεν θα ξαναδείτε κάτι παρόμοιο». Και αυτό είναι το μόνο σίγουρο….

Σύμφωνα μάλιστα με διάφορες επικρατέστερες θεωρίες απο μεγάλη μερίδα των fan της σειράς, την επόμενη και τελευταία σεζόν, ο Night King (μαζί με τον Viserion) και ο στρατός των νεκρών θα πολιορκήσει το Winterfell και θα θα έρθει αντιμέτωπος με τους Jon Snow και τους δυο εναπομείναντες δράκους της Daenerys, Drogon και Rhaegal.

Το Game of Thrones θα επιστρέψει στις οθόνες μας για την 8η σεζόν μέσα στο 2019… μέχρι τότε, τι άλλο παρά υπομονή.

 

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss