Γεωργιάδης: «Το καλάθι του Άι Βασίλη κάνει θραύση»

Άδωνις Γεωργιάδης: Η αυτοψία του υπουργού στην αγορά του Ρέντη

Ο Άδωνις Γεωργιάδης βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου στην αγορά του Ρέντη για αυτοψία προκειμένου να τους επιβραβεύσει ο ίδιος για την πρωτοβουλία του καλαθιού σε φρούτα και οπωρευτηκά. Επιπλέον στις 9:00 το πρωί ξεκίνησε η μεγάλη εκδήλωση στη λαχαναγορά με σκοπό να μοιραστούν 40 τόνοι τρόφιμα σε περιοχές που υπάρχει ανάγκη.
Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων μίλησε στην κάμερα της πρωινής εκπομπής «Mega Σαββατοκύριακο» για την πορεία του καλαθιού του νοικοκυριού τονίζοντας ότι «Θα πρέπει κάποιος να είναι πολύ κακεντρεχής για να μην αναγνωρίζει αυτό που βλέπουν τα μάτια του». Επιπλέον επεσήμανε ότι «όποιος αγοράζει από το καλάθι του νοικοκυριού κερδίζει λεφτά».

Ως προς τον πληθωρισμό ο υπουργός δήλωσε: «Το μεγάλο πρόβλημα του πληθωρισμού δεν το λύνει ολόκληρος ο πλανήτης, σε αυτό το μεγάλο πρόβλημα όμως είμαστε κάθε μέρα από πάνω».
Ο Άδωνις Γεωργιάδης μίλησε και για το καλάθι του Άη Βασίλη σχολιάζονταςι ότι κάνει θραύση στις τιμές. «Το καλάθι του Άι Βασίλη κάνει θραύση οι τιμές είναι εμφανώς χαμηλότερες και όπως ενημερώθηκα από τις αλυσίδες θα προστεθούν άλλοι χίλιοι κωδικοί», είπε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά τα κρέατα και το καλάθι για τα κρεοπωλεία έκανε σαφές: «Έχω μιλήσει πολλές φορές με την ομοσπονδία για να φτιάξουμε καλάθι στα κρεοπωλεία» σημειώνοντας ότι οι κρεοπώλες θα πρέπει να το ξανασκεφτούν.
Στο τέλος για τις τράπεζες ο υπουργός πρόσθεσε: «Οι τράπεζες είναι ανεξάρτητες και δεν μπορεί η κυβέρνηση να τους επιβάλλει δια νόμου εμπορική πολιτική. Για πρώτη φορά οι τράπεζες πληρώνουν από την τσέπη του, χάριν στην προσπάθεια του Χρήστου Σταϊκούρας».
Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τον Άδωνι Γεωργιάδη, την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου, επιβλήθηκαν πρόστιμα σε βενζινάδικα και σούπερ μάρκετ.


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss