Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: Δεν έχω μιλήσει με τον Πέτρο Φιλιππίδη, δεν θα το επιδιώξω ποτέ

Καλεσμένος στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» βρέθηκε ο γνωστός κι αγαπημένος ηθοποιός Γεράσιμος Σκιαδαρέσης. Ο δημοφιλής ηθοποιός μίλησε για τη συμμετοχή του στο «Μαύρο Ρόδο» του Mega, τις εξελίξεις γύρω από το Προεδρικό Διάταγμα που αφορούν τα πτυχία των δραματικών σχολών. Επιπλέον, ερωτήθηκε και για τις σχέσεις που διατηρεί σήμερα με τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: Η απάντηση μετά τον χαμό για το μπλουζάκι με τον Κρέοντα - «Αντιπαθώ την...» | in.gr

«Ο Λευτέρης θα στηρίξει τις επιλογές της κόρης του»

«Έχω πολλά κοινά στοιχεία με τον Λευτέρη. Είναι ένας ρόλος που τον αγαπώ, τον καταλαβαίνω πολύ στις αντιδράσεις του και μπορώ να μεταφέρω δικά μου προσωπικά βιώματα μέσα στον ρόλο. Θα τον ήθελα λίγο πιο οξυδερκή, αλλά το συγχωρώ γιατί υπάρχει από κάτω μια καλοσύνη. Ο Λευτέρης θα στηρίξει τις επιλογές της κόρης του» σημείωσε για την επιτυχημένη σειρά του Mega ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης.

«Προσπαθούμε να εξασφαλίσουμε καλύτερες συνθήκες για τα παιδιά μας»

Όταν η συζήτηση στράφηκε γύρω από τις αποφάσεις της Κυβέρνησης σχετικά με τα πτυχία των δραματικών σχολών, ο ηθοποιός τόνισε: «Τώρα για μας δεν έχει μεγάλη διαφορά αλλά για τα παιδιά είναι τεράστια, γι’ αυτό στηρίζουμε τις απεργίες. Προσπαθούμε να εξασφαλίσουμε καλύτερες συνθήκες για τα παιδιά μας. Ενωθήκαμε όλοι μαζί και έχουμε κοινή αντιμετώπιση. Θα αγωνιστούμε μέχρι το τέρμα. Αν θα τα καταφέρουμε, θα το δείξει η ιστορία». «Στη χώρα που γέννησε το θέατρο, είναι απόλυτη απαξίωση για τις σπουδές μας ό,τι έγινε» πρόσθεσε στη συνέχεια ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης.

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: Σε ποια νέα σειρά του MEGA θα τον δούμε

«Δουλέψαμε μαζί αρκετές φορές, αλλά ήταν κάτι που δε μου πήγαινε εμένα σε συνθήκη εργασίας»

Σε ερώτηση για το κίνημα #metoo και τις σχέσεις που ενδεχομένως διατηρεί σήμερα με τον κατηγορούμενο Πέτρο Φιλιππίδη, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης επισήμανε: «Για μένα το #metoo δε μου φόρτωσε βάρος, μου έβγαλε βάρος γιατί κατάφεραν κάποιοι άνθρωποι να μιλήσουν επιτέλους. Δεν έχω μιλήσει με τον Πέτρο Φιλιππίδη, δεν ξέρω αν θα το φέρει η ζωή, δε θα το επιδιώξω ποτέ. Δουλέψαμε μαζί αρκετές φορές, αλλά ήταν κάτι που δε μου πήγαινε εμένα σε συνθήκη εργασίας».

«Δεν φλερτάρω καθόλου με την πολιτική»

Αναφορικά με το αν θα το ενδιέφερε η ενασχόληση με την πολιτική στο μέλλον, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης ξεκαθάρισε: «Δεν φλερτάρω καθόλου με την πολιτική. Δεν μπορώ να το κάνω, δεν έχω αυτήν την ιδιοσυγκρασία. Υπάρχει μια υποκρισία που δεν έχει καμία σχέση με την υποκριτική».

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss