Γη της Ελιάς – Spoiler: Η Ισμήνη βλέπει το βίντεο της δολοφονίας – Οι εξηγήσεις από τον Λυκούργο

Η «Γη της Ελιάς», επιστρέφει σήμερα, Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου, με νέες εξελίξεις.

Με ανατροπές επιστρέφει το αποψινό επεισόδιο «Γη της Ελιάς», αφού ο Ισίδωρος προσπαθεί να πείσει την Ιουλία να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στον γάμο της, ενώ ο Γιώργης συνεχίζει να κρατά μια απόμακρη στάση. Από την άλλη ο Αλέξης παλεύει ανάμεσα στην ψύχωση που έχει με τη Μυρτάλη και τη συμπάθεια που τρέφει για τον Χρήστο, με αποτέλεσμα να θολώνει το μυαλό του κάθε φορά που τους βλέπει.
Η Ράινα πιάνει δουλειά στο κλαμπ και ξεκινά τις κοινωνικές επαφές στο χωριό. Η Μαρίνα πιέζει τη Μυρτάλη να «βάλει μυαλό». Η μικρή Αγγελική θέτει τον εαυτό της σε κίνδυνο όταν πλησιάζει την πισίνα χωρίς σωσίβιο και κοψοχόλιασε όλη την οικογένεια.

Η Ισμήνη βρέθηκε κατά λάθος μπροστά στο βίντεο της δολοφονίας και απαιτεί εξηγήσεις από τον Λυκούργο, ο οποίος αναγκάζεται να της πει την αλήθεια. Η Κατερίνα, μια φίλη της Στέλλας, επικοινωνεί μετά από καιρό με τη Χάιδω.

Τέλος, η μοναδική σύμμαχος που έχει απομείνει στην Αθηνά είναι η Μαργαρίτα. Στην τελευταία επίσκεψή της στην φυλακή, η Μαργαρίτα ενημερώνει την Αθηνά για τις κινήσεις της.

Σχετικές ειδήσεις
Η Γη της ελιάς: Η Μυρτάλη «έκαψε» την Αθηνά στο δικαστήριο και το Twitter ξεσηκώθηκε
Η Γη της Ελιάς Spoiler: Ο Στάθης έξω από το σπίτι της Ιουλίας – Ένας έρωτας ξανά «φουντώνει»

Τηλεθέαση: Η απουσία του «Σασμού» δίχασε τους τηλεθεατές – Η μάχη στην prime time


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss