Γη της Ελιάς Spoiler: Η Μυρτάλη στο μάτι του κυκλώνα

Γη της Ελιάς: Πώς θα δούμε τη Μυρτάλη να συμπεριφέρεται στα επόμενα επεισόδια

Η εβδομάδα αυτή ολοκληρώνεται για τη σειρά του MEGA, «Η Γη της Ελιάς», με ένα συναρπαστικό επεισόδιο στις 21.00, που θα δώσει lead in στο δεύτερο επεισόδιο του «Maestro».
Απόψε, η Χάιδω απολογείται σε όλο το χωριό για τις πράξεις της Κατερίνας και δεσμεύεται να επιστρέψει όσο περισσότερα χρήματα μπορεί. Η Μυρτάλη συνεχίζει να είναι εριστική απέναντι σε όλους. Μία ακόμα σύγκρουση με την Ισμήνη φέρνει τη συνεργασία τους κοντά στη ρήξη. Παράλληλα, μιλά απαξιωτικά στον Αποστόλη και ο τελευταίος δηλώνει παραίτηση προκαλώντας την οργή των Βρεττάκων.

Ο Χρήστος, από την άλλη, της δείχνει συνεχώς πως προτεραιότητά του είναι η δουλειά και, έτσι, ο Αλέξης προσπαθεί να εκμεταλλευτεί την «απουσία» του. Ο Φίλιππος και η Βασιλική κάνουν σχέδια για το ταξίδι τους στην Ισπανία, ενώ η Ασπασία προσπαθεί με κάθε τρόπο να τους χωρίσει. Η Αναστασία συνειδητοποιεί πως ο Θανάσης έχει παράλληλη σχέση με την Αρετή.
Ο άντρας με το δαχτυλίδι των Βρεττάκων εμφανίζεται στο στριπτιζάδικο, με τη Ράινα να αγνοεί πως ο κίνδυνος την πλησιάζει.

Πανικός με τη Μυρτάλη

Στα επόμενα επεισόδια, που θα δούμε στους δέκτες μας την ερχόμενη εβδομάδα, οι Βρεττάκοι για μία ακόμη φορά εξηγούν στην κοπέλα πώς πρέπει να φέρεται στους υπαλλήλους και τους εργάτες. Προσπαθεί να τη νουθετήσει και η Μαρίνα, αλλά η Μυρτάλη δεν φαίνεται διατεθειμένη να κάνει βήμα πίσω. Τα ίδια προβλήματα αντιμετωπίζει και η Ισμήνη, η οποία αποφασίζει να αποχωρήσει από την εταιρία τους, μην αντέχοντας άλλο την κακή συμπεριφορά της συνεργάτιδάς της.
Η Μυρτάλη δεν επηρεάζεται από όλα τα παραπάνω και αποφασίζει να συγκαλέσει έκτακτη γενική συνέλευση με σκοπό να αλλάξει το καταστατικό της εταιρίας. Εκεί, απαιτεί να αντικατασταθεί ο Ισίδωρος και να αναλάβει η ίδια τη διοίκηση της επιχείρησης. Ξεσπά «πόλεμος» και, όπως όλα δείχνουν, η αντίστροφη μέτρηση για τη Μυ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss