Για την πρόκριση στα ημιτελικά των ATP Finals ο Στέφανος, στο 3.85

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για το μεγάλο παιχνίδι του Στέφανου Τσιτσιπά κόντρα στον Αντρέι Ρούμπλεφ για τα ATP Finals.

Η φάση των ομίλων στα ATP Finals ολοκληρώνεται απόψε το βράδυ με το σπουδαίο παιχνίδι του Στέφανου Τσιτσιπά κόντρα στον Αντρέι Ρούμπλεφ (22:00 Cosmote Sport 6HD, Live από το SPORT24). Ο νικητής από τη μεταξύ τους αναμέτρηση θα προκριθεί στα ημιτελικά και εκεί θα αντιμετωπίσει τον Κάσπερ Ρουντ, που τερμάτισε πρώτος στο άλλο γκρουπ.

Ο Τσιτσιπάς έχασε στην πρεμιέρα με 2-0 σετ από τον Νόβακ Τζόκοβιτς, έχοντας ωστόσο ανταγωνιστική παρουσία, ειδικά στο δεύτερο σετ, το οποίο κρίθηκε στο tiebreak. Την Τετάρτη, το Νο. 3 της παγκόσμιας κατάταξης έπαιξε για την επιβίωσή του στη διοργάνωση και λύγισε τον Ντανιίλ Μεντβέντεφ με 2-1 σετ, σε ένα πραγματικά συναρπαστικό ματς.

Στο τρίτο σετ, ο Στέφανος βρέθηκε κάτω με 5-4 κι έκανε break στον Μεντβέντεφ, που σέρβιρε για το ματς! Το σετ οδηγήθηκε τελικά tiebreak κι εκεί ο Έλληνας πρωταθλητής ήταν ισοπεδωτικός κερδίζοντας με 7-1.

Από την πλευρά του, ο Ρούμπλεφ επικράτησε οριακά στην πρεμιέρα του Μεντβέντεφ σε ένα παιχνίδι που κρίθηκε στα τρία σετ, εκ των οποίων τα δύο πήγαν στο tiebreak. Την Τετάρτη ωστόσο, δεν πρόβαλε ιδιαίτερη αντίσταση στον Nole και ηττήθηκε εύκολα με 2-0 σετ.

Στο head to head, ο Στέφανος έχει το πάνω χέρι με 6-4. Μάλιστα, κέρδισε και τις δύο φετινές αναμετρήσεις με τον Ρούμπλεφ, αμφότερες με 2-1 σετ. Τον Οκτώβριο στο Αστάνα Open και τον περασμένο Μάιο στο Masters της Μαδρίτης. Υπενθυμίζεται, ότι στα περσινά ATP Finals ο Ρούμπλεφ είχε επικρατήσει με 2-0, ωστόσο ο Τσιτσιπάς αγωνίζονταν με πρόβλημα τραυματισμού.

Όλα δείχνουν ότι και απόψε θα έχουμε μία σπουδαία μάχη, ανάμεσα σε δύο εκ των κορυφαίων τενιστών του κόσμου. Ο Τσιτσιπάς έχει μέσα στο 2022 τις περισσότερες νίκες (60) στο τουρ και θα μπορούσε να είχε απογειώσει τη φετινή σεζόν αν δεν έχανε πέντε τελικούς.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Σε κάθε περίπτωση, είναι ένας παίκτης που μπορεί να διαχειριστεί καλύτερα καταστάσεις πίεσης συγκριτικά με τον Ρούμπλεφ. Επίσης, κόντρα στον Μεντβέντεφ έδειξε τρομερά ψυχικά αποθέματα και χαρακτήρα, γυρίζοντας ένα παιχνίδι που έμοιαζε να έχει στραβώσει.

Γενικά είναι φανερό πως νιώθει καλά στο τερέν του Pala Altipour. Με τον Μεντβέντεφ είχε 47 winners, 9 άσους και κέρδισε το 83% των πόντων από το πρώτο του σερβίς (64/77). Επίσης, ήταν επιθετικός και κέρδισε 36 πόντους στα 45 ανεβάσματα που έκανε στο φιλέ, ποσοστό δηλαδή 80%!

Δικαιωματικά λοιπόν, οι μπουκ προσφέρουν τη νίκη του Στέφανου φαβορί στο 1.65. Βέβαια, ο Ρούμπλεφ δεν είναι απλός αντίπαλος και δεν αποκλείεται να έχουμε ακόμη ένα δραματικό παιχνίδι απόψε στο Τορίνο. Άλλωστε, ήδη τέσσερα ματς μέχρι στιγμής στη διοργάνωση έχουν κριθεί στα τρία σετ. Επίσης, οι τρεις από τις τελευταίες τέσσερις νίκες του Τσιτσιπά απέναντι στο Ρώσο έχουν έρθει στα τρία σετ. Στο 3.85 να περάσει στα ημιτελικά ο Στέφανος με σκορ 2-1.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Τσιτσιπάς – Ρούμπλεφ: Νίκη Τσιτσιπά στα τρία σετ (απόδοση 3.85), 22:00

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss