Γιάννης Αντετοκούνμπο: Άνοιξε επική συζήτηση με το ομοίωμα της… Κρις Τζένερ για μία θέση στην τηλεόραση

VIRAL

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν σταματά να προσφέρει quality content στους εκατομμύρια ακολούθους του, ενώ αυτή τη φορά άνοιξε διάλογο με το ομοίωμα της Κρις Τζένερ για μία πιθανή συμμετοχή του σε τηλεοπτικό σόου.

Για ακόμα μία φορά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο απέδειξε πως εκτός από ένας από τους κορυφαίους μπασκετμπολίστες του κόσμου, έχει και χιούμορ. Αυτή τη φορά δεν ήταν κάποιο από τα ανέκδοτά του που κέντρισε το ενδιαφέρον αλλά μία… συζήτηση που είχε με το ομοίωμα της Κρις Τζένερ, την μητέρα της Κάιλι και της Κένταλ Τζένερ.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πέρασε τον εαυτό του θα λέγαμε από… κάστινγκ καθώς είχε καθίσει δίπλα από το ομοίωμα της Κρις Τζένερ ζητώντας μία θέση στο σόου των Καρντάσιανς που μεταδίδεται στην Αμερική.

“Ίσως πρέπει να με βάλεις στο σόου, να γίνω μέρος και εγώ και να φέρω ποιότητα. Μπορώ να είμαι εγώ, ο Τράβις Σκοτ, ο Κάνιε Γουέστ. Νιώθω πως είμαι μέρος της οικογένειας, σας παρακολουθώ κάθε μέρα και θα ήθελα να είμαι στο σόου. Τι λες Κρις;”, είπε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στο video του που ανέβασε στο Instagram.

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss