Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Είναι βαριά η φανέλα της Ελλάδας, τρομερό να είμαι σημαιοφόρος στο Παρίσι»

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ο «Greek Freak» αναφέρθηκε στην αγάπη του για την Εθνική και τόνισε ότι θέλει να δώσει το «παρών» τόσο στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2023, όσο στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024.

Ένα μήνα μετά τον «πικρό» αποκλεισμό από τη Γερμανία, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε στην CosmoteTV.
Ο ηγέτης των Μπακς τόνισε ότι δεν έχει υποχωρήσει ακόμα η απογοήτευση κι η πίκρα, ενώ ξεκαθάρισε ότι θέλει είναι «παρών» στις δύο επόμενες «μεγάλες» διοργανώσεις. Μάλιστα, όσον αφορά στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024, χαρακτήρισε «τρομερό» το ενδεχόμενο να είναι σημαιοφόρος.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο:

«Είμαι καλά σωματικά, το ίδιο και πνευματικά. Υπομονή για τη σεζόν, μακάρι να είμαστε υγιείς και να πάμε καλά με τους Μπακς. Πιστεύω ότι κάθε χρόνο 5-6 ομάδες έχουν πιθανότητες για τον τίτλο και είμαστε μία από αυτές. Είναι πολύ καλό που κρατήσαμε τους ίδιους παίκτες, είμαστε δεμένοι και ξέρουμε ο ένας τον άλλο. Το σημαντικότερο είναι να είμαστε υγιείς.

Με βοηθούν οι μικρότερες αποστάσεις σε διοργανώσεις σαν το EuroBasket, στη ρακέτα μπορεί ο αμυντικός να μείνει 24 δευτερόλεπτα. Με βοηθάει αυτό το μπάσκετ, αν βρεις φάσεις στο FIBA basketball, είναι πιο εύκολο να το κάνεις στο NBA. Η Εθνική τα έδωσε όλα, υποσχεθήκαμε ότι θα τα δώσουμε όλα και αυτό το κρατήσαμε πιστεύω. Είναι βήματα, έχουμε να κερδίσουμε μετάλλιο από το 2009, αυτό δεν θα γίνει ξαφνικά. Φέτος κάναμε ένα πολύ καλό βήμα, η ομάδα έγινε καλύτερη στο πως π …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss