Γιάννης Γκελντής: Αποκάλυψε την άγνωστη κόντρα του Βλάσση Μπονάτσου με τον Ηλία Μαμαλάκη

Ο Γιάννης Γκελντής δήλωσε ότι παρόλο που ήταν φίλοι με τον Ηλία Μαμαλάκη δεν βλέπονται πια. Ο ίδιος αναφέρθηκε και στην κόντρα του Βλάσση Μπονάτσου με τον Ηλία Μαμαλάκη 

Ο Γιάννης Γκελντής το πρωί της Τρίτης μίλησε για τη σχέση του με τον Ηλία Μαμαλάκη ενώ αποκάλυψε έναν άγνωστο καβγά από το παρελθόν. Ο σεφ δήλωσε ότι παρόλο που ήταν φίλοι με τον Ηλία Μαμαλάκη δεν τον βλέπονται πια και αυτόν τον στενοχωρεί.
Ο σεφ έφερε στη δημοσιότητα και έναν τσακωμό του Ηλία Μαμαλάκη με τον Βλάσση Μπονάτσο. «Είμαι 17 χρόνια στο χώρο της τηλεόρασης. Ξεκίνησα με τη Ρούλα Κορομηλά, μετά Ελένη Μενεγάκη, Ηλίας Μαμαλάκης. Είχαμε πάει στην εκπομπή του Βλάσση Μπονάτσου όλοι οι μάγειρες που ήμασταν στην “Κουζίνα ολοταχώς” να τραγουδήσουμε “Όταν θα πάω κυρά μου στα παζάρι…”. Αλλά δεν έγινε αυτό λόγω ενός τεχνικού προβλήματος και μιας κόντρας μεταξύ του Ηλία και του Βλάσση, που δεν έχει ακουστεί ποτέ… Τσακώθηκε ο Βλάσσης Μπονάτσος με τον Ηλία Μαμαλάκη», είπε ο Γιάννης Γκελντής.

Ο Γιάννης Γκελντής είπε στη συνέχεια: «Η τηλεόραση σε πετάει σαν στημένη λεμονόκουπα όταν αρχίζουν να πέφτουν τα νούμερα. Ο Πάνος Ιωαννίδης είναι ένα πολύ γλυκό παιδί. Όταν είχα δει τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο του είχα πει ότι δεν θα γίνει ποτέ μάγειρας. Με τον Ηλία Μαμαλάκη ήμασταν φίλοι, έχω να τον δω πολλά χρόνια. Με στεναχωρούν κάποιες δηλώσεις που κάνει».

Σχετικές ειδήσεις

Ηλίας Μαμαλάκης: Έφαγε «πόρτα» σε γνωστό ιταλικό εστιατόριο της Κηφισιάς
Μαμαλάκης: Η απάντηση του μάγειρα για το κοκορέτσι – Τι είπε για την «πατρότητα» του εδέσματος
MasterChef: Οργισμένος ο Μαμαλάκης με τον Γρηγόρη – «Ο Θεός να βάλει το χέρι του»


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss