Γιάννης Μπέζος: «Έχω εμβολιαστεί πλήρως, έχω γίνει σαν νερατζιά από τα εμβόλια»

O Γιάννης Μπέζος κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης ανέφερε «σαν νερατζιά έχω γίνει από τα εμβόλια», υπογραμμίζοντας πως έχει εμβολιαστεί πλήρως. Παράλληλα, ο γνωστός ηθοποιός σχολίασε και την απόφαση του Άρη Σερβετάλη να αποσυρθεί από την παράσταση «Ο Ρινόκερος».

Επίσης, μιλώντας την Παρασκευή (3/12) στην εκπομπή του Mega «Πάμε Δανάη!» ο Γιάννης Μπέζος αναφέρθηκε στην επιστροφή του στην τηλεόραση, στη σχέση του με το κοινό, αλλά και στη γενικότερη στάση του σχετικά με τον κορονοϊό.

«Μια καθημερινή σειρά είναι αρκετά κουραστική, αλλά η αποστολή η δική μας είναι να κάνουμε συντροφιά τους τηλεθεατές»

Αρχικά, ο γνωστός ηθοποιός ανέφερε: «Με την ΕΡΤ είχα να δουλέψω πολλά χρόνια. Στη σειρά “Ξένα Χέρια” εκείνο που με τράβηξε ήταν η ιδέα». Και εξήγησε: «Μια καθημερινή σειρά είναι αρκετά κουραστική, αλλά η αποστολή η δική μας είναι να κάνουμε συντροφιά τους τηλεθεατές. Οι προτάσεις που μου γίνονται τώρα ακουμπούν στην ιδιοσυγκρασία μου, αλλά αν δεν βρεις κάποιο κοινό με τον ρόλο πρέπει αν δημιουργήσεις».

«Ο τηλεθεατής κατά 80% δεν ακολουθεί τον ρόλο, αλλά τον άνθρωπο»

Και πρόσθεσε: «Ο τηλεθεατής κατά 80% δεν ακολουθεί τον ρόλο, αλλά τον άνθρωπο. Η τηλεόραση θέλει ανανέωση και στο προσωπικό και στη θεματολογία. Πρέπει να γίνει πιο τολμηρή, στα σενάρια είναι ακόμα συντηρητική».

«Ως κοινωνία είμαστε συντηρητικοί, έχουμε θυμό μέσα μας»

Στη συνέχεια,ο ηθοποιός δήλωσε: «Ως κοινωνία είμαστε συντηρητικοί, έχουμε θυμό μέσα μας και αυτό φαίνεται και από τον τρόπο που γλεντάμε. Έχω μετανιώσει για πράγματα που έκανα νεότερος, ήμουν αψύς στη δουλειά».

«Ένα από τα λάθη που έκανε είναι ότι εργάστηκα παραπάνω από ότι χρειαζόταν»

Και πρόσθεσε: «Ενδεχομένως να αδικήσει κάποιους ανθρώπους, αλλά όχι σε προσωπικό επίπεδο, πάντα με γνώμονα τη δουλειά. Ένα από τα λάθη που έκανε είναι ότι εργάστηκα παραπάνω από ότι χρειαζόταν, με αποτέλεσμα να αφήσω ένα κομμάτι της προσωπικής μου ζωής».

«Σιχαίνομαι τον λαϊκισμό και με ενοχλεί που δουλευόμαστε μεταξύ μας»

Αμέσως μετά, ο Γιάννης Μπέζος είπε: «Βγαίνω στην τηλεόραση όταν έχω κάτι να πω. Δεν θέλω να λέμε ψέμματα, σιχαίνομαι τον λαϊκισμό και με ενοχλεί που δουλευόμαστε μεταξύ μας».

«Είναι ψευδές ότι είμαστε όλοι αγαπημένοι»

Και τόνισε: «Έχω δει ανθρώπους που στην προσωπική τους ζωή λένε άλλα και άλλα στην τηλεόραση. Είναι δυνατόν, ενώ γνωριζόμαστε μεταξύ μας, να λέμε άλλα πράγματα; Είναι ψευδές ότι είμαστε όλοι αγαπημένοι».

«Διαφωνώ με αυτό που έκανε ο Σερβετάλης»

Επιπλέον ηθοποιός σχολίασε και την απόφαση του Άρη Σερβετάλη να αποχωρήσει από τη θεατρική παράσταση «Ο Ρινόκερος», εφόσον δεν ήθελε να παίζει αποκλειστικά για εμβολιασμένους.

Ειδικότερα, ο Γιάννης Μπέζος σχολίασε επ’ αυτού: «Εγώ διαφωνώ με αυτό που έκανε ο Σερβετάλης, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να τον σταυρώσουμε τον άνθρωπο».

«Θέλω να είμαι τίμιος απέναντι στους θεατές και σέβομαι το μεροκάματό τους»

Και αμέσως μετά, δήλωσε ευγνώμων για την αγάπη του κοινού, ενώ πρόσθεσε πως δεν έχει κανένα απωθημένο. Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Μπέζος σημείωσε: «Με τιμάει που ο κόσμος έρχεται για να με δει, για να περάσει καλά. Θέλω να είμαι τίμιος απέναντι στους θεατές και σέβομαι το μεροκάματό τους. Με συγκινεί να βλέπω ανθρώπους που περιμένουν στη στάση για να πάνε για το μεροκάματό τους».

«Αυτό με προβληματίζει, με συγκινεί πιο πολύ από κάτι θεατρικές ερμηνείες που βλέπω»

Και εξήγησε: «Έβλεπα μία κοπέλα τις προάλλες που περίμενε έξω από τη δουλειά της και έλεγα πως εκείνη περιμένει για τόσες ώρες εκεί και εμείς κάνουμε τους καλλιτέχνες. Αυτό με προβληματίζει, με συγκινεί πιο πολύ από κάτι θεατρικές ερμηνείες που βλέπω».

«Πρέπει να εμπιστευτούμε την επιστήμη και να πάμε παρακάτω»

Στη συνέχεια, υπογράμμισε: «Με προβληματίζει ο κορονοϊός. Δεν φοβάμαι. Έχω εμβολιαστεί πλήρως, έχω γίνει σαν νερατζιά από τα εμβόλια. Πρέπει να τελειώνουμε με αυτή την ιστορία, πρέπει να εμπιστευτούμε την επιστήμη και να πάμε παρακάτω».

Πού θα δούμε τον Γιάννη Μπέζο;

Τέλος, να σημειωθεί πως μετά τις 20 Ιανουαρίου ο Γιάννης Μπέζος μαζί με τον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη θα παίξουν στο έργο «Αινιγματικές Παραλλαγές» στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης. Επίσης,για δύο Παρασκευές θα κάνει ένα αφιέρωμα στον Αλέκο Σακελλάριο το οποίο θα λάβει χώρα στο βιβλιοπωλείο Ιανός. Παράλληλα, τον απολαμβάνουμε στην καθημερινή σειρά της ΕΡΤ, «Ξένα Χέρια».

Latest Posts

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.