Γιάννης: ‘Όταν αποσυρθώ θέλω να εξαφανιστώ όπως ο Τιμ Ντάνκαν, να μην μιλούν για μένα’

NBA

PRINTSCREEN

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δήλωσε σε συνέντευξή του πως όταν αποσυρθεί από τα παρκέ θέλει να πάει σε ένα μέρος που δεν θα τον ξέρουν και να… εξαφανιστεί, αναφέροντας και το παράδειγμα του Τιμ Ντάνκαν που μετά την απόσυρσή του δεν κάνει συχνές εμφανίσεις.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι ένας από τους πιο αναγνωρίσιμους παίκτες, βασικά ανθρώπους, στον κόσμο. Γνωρίζει πως όπου και να πάει ο κόσμος θα τον αναγνωρίσει. Είναι λογικό. Όταν αποσυρθεί ωστόσο θα προτιμούσε να μην γίνεται ο ίδιος… πανικός που γίνεται τώρα.

Μιλώντας στο ράδιο του NBA ο Γιάννης αναφέρθηκε στο θέμα και είπε ότι θα ήθελε πάρα πολύ όταν σταματήσει το μπάσκετ να βρίσκεται απλώς κάπου που δεν θα ασχολείται κανείς μαζί του, ακριβώς όπως ο Τιμ Ντάνκαν.

Όταν αποσυρθώ από το παιχνίδι, θέλω να εξαφανιστώ. Να πάω κάπου που δεν θα με ξέρουν” δήλωσε αρχικά ο Γιάννης, για να αναφέρει στην συνέχεια μία απολαυστική ιστορία: “Πήγα στην Σουηδία πριν από δύο χρόνια και δεν με ήξερε κανείς. Όταν έφυγα αναρωτιόντουσαν όλοι ‘ηταν αυτός ο Γιάννης;’ Είναι αλήθεια. Κάποια στιγμή ανέβασε ένα VIDEO στο youtube με έναν φίλο μου όπου φώναζα “κανείς δεν με ξέρει, Ναι!” Και όλοι γυρνούσαν με κοιτούσαν και αναρωτιόντουσαν ποιος είμαι και συνέχισαν να περπατάνε. Μπόρεσα απλώς να φάω hotdog, να περπατήσω στους δρόμους και να μην με ενοχλεί κανείς”.

Κλείνοντας, ο Γιάννης είπε: “Θέλω να γίνω σαν… πώς να το πω. Βλέπεις τον Μάικλ Τζόρνταν, τον Μάτζικ Τζόνσον, όλους αυτούς τους σπουδαίους παίκτες που τους ξέρει ο κόσμος και τους ακολουθεί, αλλά δεν θέλω να το κάνω αυτό. Θέλω να είμαι όπως ο Τιμ Ντάνκαν. Πού διάολο είναι ο Τιμ Ντάνκαν; Αλήθεια. Πού είναι; Δεν ξέρω. Θέλω να είμαι σαν αυτόν. Να λέει ο κόσμος “α, ναι ο Γιάννης, που βρίσκεται;’ Θέλω απλώς να παίζω το παιχνίδι και μετά να με ξεχνάει ο κόσμος, να μην μιλάει για εμένα”.

Δείτε το VIDEO:

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss