Γιάννης Πρετεντέρης: Νέος ρόλος στο MEGA

Ο Γιάννης Πρετεντέρης μετά από πολύ καιρό επιστρέφει στο MEGA ως υπεύθυνος ενημέρωσης, αλλά και ως σχολιαστής στο δελτίο ειδήσεων.

Από τον Σεπτέμβριο, ο Γιάννης Πρετεντέρης θα είναι ο βασικός σχολιαστής του Κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων του MEGA και θα έχει την ευθύνη της κάλυψης των μεγάλων γεγονότων και των συνεντεύξεων.

Γιάννης Πρετεντέρης

Η ανάρτηση

Ο ίδιος ο δημοσιογράφος ανήρτησε την είδηση στον λογαριασμό του στο Twitter και σχολίασε, περιχαρής: «Back!»

Λίγα λόγια για τον δημοσιογράφο

Είναι πτυχιούχος Οικονομικών Επιστημών, Διπλωματούχος ειδικευμένων σπουδών στο Ευρωπαϊκό Δίκαιο του πανεπιστημίου Γκρενόμπλ της Γαλλίας. Επίσης είναι διπλωματούχος ανώτατων σπουδών Πολιτικών Επιστημών με ειδικότητα στη Διεθνή Ιστορία και Πολιτική στο πανεπιστήμιο της Γενεύης.

Εργάζεται στις εφημερίδες Τα Νέα και Το Βήμα της Κυριακής. Από το 1989 μέχρι το 2018, εργαζόταν στον τηλεοπτικό σταθμό Mega Channel, όπου παρουσίαζε την πολιτική-ενημερωτική εκπομπή Ανατροπή, ενώ παράλληλα ήταν πολιτικός σχολιαστής στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού. Αυτός πρόκειται να είναι και ο νέος του ρόλος στο μεγάλο κανάλι, μετά την αλλαγή ιδιοκτησίας. Ο δημοσιογράφος είχε απομακρυνθεί από το κανάλι μετά το κλείσιμο του και επανέρχεται λίγα χρόνια μετά στην τηλεόραση.

Έχει κατά καιρούς δεχτεί κριτική από πολιτικά πρόσωπα, όπως η πρώην Πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, αλλά και από άλλους συναδέλφους του δημοσιογράφους, όπως ο Κώστας Βαξεβάνης.

 

Latest Posts

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.