Γιάννης Σπαλιάρας: «Το GNTM δεν είναι μόντελινγκ, είναι τηλεοπτικό προϊόν»

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Γιάννης Σπαλιάρας, όπου, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο ριάλιτι μοντέλων «GNTM», αλλά και στο μέλλον που θα μπορούσαν να έχουν τα νέα μοντέλα που συμμετέχουν σε αυτό.

  • Η δική σας γενιά, με τον Κώστα Φραγκολιά, τον Κώστα Γκρέκα και άλλους, πρόλαβε τις καλές εποχές του μόντελινγκ. Πως εξηγείτε ότι δεν έχουν ακουστεί τόσο έντονα άλλα αντρικά ονόματα;

«Έχει να κάνει με την κρίση, με τη διακοπή δεκάδων περιοδικών. Τότε είχαμε καλλιστεία, είχαμε συνθήκες που αναδείκνυαν μοντέλα. Τώρα, όμως, βλέπουμε πολλούς σεφ».

«Όλα αυτά τα ριάλιτι είναι καθαρά για τηλεοπτική κατανάλωση»

  • Υπάρχει και το «GNTM». Τι πιστεύετε για αυτό;

«Αυτό δεν είναι μόντελινγκ, αυτό είναι τηλεοπτικό προϊόν. Δεν υπάρχουν οι συνθήκες να δουλέψουν αυτά τα παιδιά. Κάνουν ότι κάνουν και την επόμενη χρονιά ξεχνιούνται. Δεν υπάρχουν δουλειές, σχεδιαστές, περιοδικά. Τι να κάνουν αυτά τα παιδιά μετά; Αυτό τον κύκλο ο οποίος νίκησε την περασμένη σεζόν, τον είδες να κάνει κάτι; Δεν τον έχω δει σε έναν κατάλογο, σε ένα εξώφυλλο. Δεν υπάρχουν πια εταιρίες και περιοδικά. Όλα αυτά τα ριάλιτι είναι καθαρά για τηλεοπτική κατανάλωση. Τι ίδιο ισχύει και για τα μουσικά ριάλιτι. Τόσα παιδιά που θα βρουν μουσική στέγη; Θα απορροφηθούν από δισκογραφικές;».

Η συνέντευξη δόθηκε στο περιοδικό «ΕΓΩ!» και τη δημοσιογράφο Νάντια Αδαμοπούλου.

Latest Posts

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.