Γιάννης Στάνκογλου: Με τις «Άγριες Μέλισσες» έκανα comeback στην τηλεόραση

Καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» βρέθηκε ο Γιάννης Στάνκογλου, το απόγευμα της Πέμπτης, προκειμένου να συναντήσει τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο.

Μέσα σε όλα, ο δημοφιλής πρωταγωνιστής αναφέρθηκε στην δεκαετή τηλεοπτική του αποχή, στην επιστροφή του με τις «Άγριες Μέλισσες» και στη σημασία των καλών σεναρίων.

Στάνκογλου: Τα πρώτα χρόνια στον Περισσό, η σύλληψη στα 16 του και οι τρεις  ημέρες στις φυλακές Κορυδαλλού - ΒΙΝΤΕΟ | ενότητες, lifestyle | Real.gr

«Είναι η εποχή τέτοια που σε… πάει στη μυθοπλασία»

Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Στάνκογλου σημείωσε χαρακτηριστικά: «Είναι η εποχή τέτοια που σε… πάει στη μυθοπλασία. Δηλαδή εγώ είχα σταματήσει να κάνω τηλεόραση για δέκα χρόνια μετά το “Νησί”. Δεν ήθελα».

«Ήταν τόσο πολύ έντονη η εμπειρία αυτή στο “Νησί”»

Και τόνισε: «Ήταν τόσο πολύ έντονη η εμπειρία αυτή στο “Νησί” και συνδεθήκαμε τόσο ωραία με όλους αυτούς τους ανθρώπους που δουλέψαμε μαζί, το πιστέψαμε τόσο πολύ, το αποτέλεσμα ήταν εξαιρετικό για την εποχή αλλά και τώρα αν κάτσεις να το ξαναδείς που δεν θέλεις μετά να ρίξεις τον πήχη».

Το Νησί: Ο Γιάννης Στάνκογλου δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία από τη  συνέχεια της σειράς

«Είδα ότι κάτι πήγαινε να γίνει ωραίο και είπα το “ναι”»

«Δεν ήθελα να τον ρίξω τον πήχη μετά. Δηλαδή περίμενα, περίμενα, περίμενα και με τις “Άγριες Μέλισσες” έκανα επί της ουσίας comeback στην τηλεόραση. Είδα ότι κάτι πήγαινε να γίνει ωραίο και είπα το “ναι”», συμπλήρωσε ο ίδιος.

Άγριες Μέλισσες spoiler: Tο τέλος του Θωμά Κυπραίου αποκάλυψε ο Γιάννης  Στανκογλου | eirinika.gr

«Μου είχαν κάνει πολλές προτάσεις και από την Κύπρο και από εδώ για να κάνω σίριαλ και έλεγα “όχι”»

«Μου είχαν κάνει πολλές προτάσεις και από την Κύπρο και από εδώ για να κάνω σίριαλ και έλεγα “όχι”. Διάβαζα δηλαδή το σενάριο και ήταν κάτι που δεν με ενδιέφερε εκείνη την εποχή. Γιατί για μένα παίζει πολύ σημαντικό ρόλο το τι μου δίνεται είτε είναι για ταινία, είτε είναι για το θέατρο είτε είναι για την τηλεόραση» συμπλήρωσε ο Γιάννης Στάνκογλου.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss