Γιαννόπουλος στο Newsbomb.gr: «Αύγουστο με πενθήμερη καταιγίδα έχουμε πάνω από 30 χρόνια να δούμε»

Κακοκαιρία: Έντονα φαινόμενα τα τελευταία 24ωρα σε όλη τη χώρα. Ο μετεωρολόγος της ΕΡΤ, Παναγιώτης Γιαννόπουλος, εξήγησε στο Newsbomb.gr την εξέλξη του καιρού και την πρωτοφανή καταιγίδα.

Συνεχίζεται για τρίτη μέρα η κακοκαιρία με τον καιρό να είναι άστατος στις περισσότερες περιοχές κυρίως της ηπειρωτικής Ελλάδος με τοπικά έντονα φαινόμενα. Ο μετεωρολόγος της ΕΡΤ, Παναγιώτης Γιαννόπουλος, μίλησε στο Newsbomb.gr για την εξέλιξη του καιρικού φαινομένου.
«Σήμερα θα βρέξει σε πολλές περιοχές της Αττικής, περισσότερες από εχθές. Ακόμα, προβλέπονται νεφώσεις με βροχές και κατά διαστήματα ισχυρές καταιγίδες στην κεντρική και την ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, τις Σποράδες, την Εύβοια, τα νησιά του βορείου Αιγαίου και το μεσημέρι – απόγευμα στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και την Κρήτη. Τα φαινόμενα θα συνοδεύονται από μεγάλη συχνότητα κεραυνών, χαλαζοπτώσεις και πρόσκαιρα από ενισχυμένους ριπαίους ανέμους. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες».

Ο κ. Γιαννόπουλος ανέφερε πως οι δυσκολότερες μέρες είναι μπροστά μας, καθώς «Τετάρτη και Πέμπτη αναμένεται να πέσει παραπάνω βροχή. Για παράδειγμα, εχθές έπεσε πολύ βροχή στο βόρειο τμήμα την Αττικής και σε λιγότερο από ώρα έριξε 50 χιλιοστά βροχής στο Τατόι και 35 χιλιοστά βροχής στην Κηφισιά. Η Τετάρ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss