Γιατί «κράζει» η Καινούργιου τον Μαυρίδη;

Ιδιαίτερα επιθετική και εκνευρισμένη εμφανίστηκε στην πρωινή της εκπομπή η Κατερίνα Καινούργιου, έτοιμη να τα βάλει με όλους… Μάλιστα, οι πρόσφατες δηλώσεις του Γιώργου Μαυρίδη για τον πρώην συνεργάτη του και φίλο του, Σάκη Τανιμανίδη, εξόργισαν την παρουσιάστρια, κάνοντας εντύπωση.

Ο Γιώργος Μαυρίδης στην ερώτηση αν θα ξανασυνεργαζόταν με τον Σάκη Τανιμανίδη είπε: «Ποτέ μην λες ποτέ, όταν μιλάμε για συνεργασίες, θεωρώ όμως, ότι από τη στιγμή που κάνει ο Σάκης το “Survivor”, δεν έχουμε τίποτα κοινό μεταξύ μας.

Όταν παρουσιάζεις ένα προϊόν που έχει να κάνει με την ανθρωποφαγία, το κουτσομπολιό και την κακεντρέχεια, όσο και να σε αγαπώ, όσο φίλος μου και να είσαι, θα με βρεις αντίθετο ιδεολογικά, θεωρώ ότι είναι ανήθικο για την κοινωνία μας να βλέπω ανθρώπους να παλεύουν για τα λεφτά και για ένα πιάτο φαγητό. Επίσης δεν είναι ωραίο πρότυπο για τα νέα παιδιά».

Ακούγοντας τις δηλώσεις του, η Κατερίνα Καινούργιου είπε εμφανώς εκνευρισμένη: «Τον θεωρώ φουλ γραφικό!…Τα ίδια και τα ίδια. Ο Σάκης Τανιμανίδης κάνει 75% και εκείνος 9%! …Τι λέμε τώρα; Με έχει εκνευρίσει με την επίθεση στον Τανιμανίδη.

Κάθε φορά που βλέπω συνέντευξη του Μαυρίδη, συμπαθώ πιο πολύ τον Τανιμανίδη; Πώς εξηγείται αυτό;».

Και πρόσθεσε: «Και δίνει πάρα πολλές συνεντεύξεις. Αν δεν τον μαζεύει ο Alpha, ας τον μαζέψει κάποιος!».

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss