Γιώργος Αγγελόπουλος: Ξεκαθάρισε τι ισχύει για τη συμμετοχή του στο «All Star Survivor»

Ο πρώην παίκτης του Survivor, Γιώργος Αγγελόπουλος ή αλλιώς Ντάνος απαντά για τη συμμετοχή του στο «All Star Survivor»

Ο πρώην παίκτης του Survivor, Γιώργος Αγγελόπουλος, μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό μας» απάντησε για πρώτη φορά σε όσα ακούγονται σχετικά με τη συμμετοχή του στο Survirvor, αλλά και στον ρόλο που αναμένεται να έχει.
Ο νικητής του πρώτου κύκλου ξεκαθάρισε, πως δεν θα συμμετάσχει στο «All Star Survivor » ως παίκτης, καθώς έχει υπογράψει κάποιες άλλες συνεργασίες για το 2023, που δεν του επιτρέπουν να ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο.

Σχετικά με το ενδεχόμενο να έχει στο ριάλιτι επιβίωσης ρόλο coach, o Γιώργος Αγγελόπουλος υποστήριξε πως έχει γίνει πρώτη συζήτηση, αλλά ούτε έχουν αναφερθεί σε χρήματα, ούτε και σε λεπτομέρειες για τον ρόλο του.
«Έχω δει την αναπαραγωγή όλων αυτών που λέγονται τις τελευταίες ημέρες. Πριν από δέκα ημέρες πραγματοποιήθηκε μια συνάντηση με την παραγωγή του Survivor. Η πρότασή τους ήταν να παίξω στο “All Star”, κάτι όμως που δεν είναι εφικτό, γιατί, όπως σας είπα, έχω συμφωνήσει και έχω υπογράψει κάποια πράγματα για το 2023, που δεν σχετίζεται με το Survivor. Σίγουρα έχω κάποιες υποχρεώσεις με την οικογένειά μου και πράγματα που έχουν να κάνουν με τον “Φύλακα Άγγελο”», εξήγησε αρχικά ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

«Δεν μπορώ να συμμετέχω όχι γιατί φοβάμαι κάποιον ή κάτι αλλά επειδή δεν μου επιτρέπεται βάση μιας συνεργασίας. Στο κλείσιμο της κουβέντας ειπώθηκε το σενάριο μήπως υπήρχε κάποιος άλλος τρόπος συμμετοχής στο παιχνίδι αλλά ειλικρινά εξεπλάγην και εγώ. Άκουσα να λέγονται λεπτομέρειες γι’ αυτό. Δεν ξέρω αν κάποιος έχει περισσότερες πληροφορίες από εμένα αλλά εγώ ούτε για χρήματα συζήτησα ούτε για το τι μπορεί να γίνει. Έμεινε ανοιχτή η συζήτηση, δεν έχουμε μιλήσει ξανά από τότε», πρόσθεσε.
Σχετικές ειδήσεις
Είπαν το μεγάλο «ναι»: Αυτοί είναι οι δύο πρώτοι παίκτες που μπαίνουν στο Survivor All Star
Γιώργος Λιανός: «Έχω γίνει στήλη και είμαι κάθε μέρα στα πρωινάδικα, είναι άδικο»

Αποκάλυψη: Ο διπλός ρόλος του Ντάνου στο All Star Survivor


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

Don't Miss