Γιώργος Αμούτζας: Η δυσλεξία σήμερα δεν σημαίνει τίποτα για μένα

Καλεσμένος στην εκπομπή «Κυψέλη» βρέθηκε ο Γιώργος Αμούτζας με αφορμή το επερχόμενο φινάλε της επιτυχημένης σειράς του Alpha «Σασμός», αλλά και την καλοκαιρινή περιοδεία της παράστασης «Φιλοκτήτης». Ο ταλαντούχος ηθοποιός μίλησε, μέσα σε όλα, για το πρόβλημα που αντιμετώπισε με την δυσλεξία.

«Την ορθογραφία βέβαια την έχω ακόμα αλλά δόξα τον Θεό έχουμε το auto correct στα μηνύματα»

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Αμούτζας σημείωσε χαρακτηριστικά: «Με το χέρι στην καρδιά θα απαντήσω πως τώρα, αυτή τη στιγμή, η δυσλεξία για μένα δεν σημαίνει τίποτα. Ήταν κάτι το οποίο με συνόδευε στα σχολικά χρόνια, υπήρχε ένας μεγαλύτερος βαθμός δυσκολίας στο διάβασμα και την ορθογραφία. Την ορθογραφία βέβαια την έχω ακόμα αλλά δόξα τον Θεό έχουμε το auto correct στα μηνύματα».

«Δεν ήταν ποτέ πρόβλημα αυτό για μένα πραγματικά γιατί ποτέ δεν έχεις λιγότερο από ένα τέταρτο για να προετοιμαστείς να γυρίσεις μια σκηνή»

Και συνέχισε λέγοντας ο νεαρός ηθοποιός: «Στο διάβασμα αυτό το οποίο βίωσα βγαίνοντας από το σχολείο, στη δραματική σχολή και ίσως λίγα στα πρώτα χρόνια στο επάγγελμα είναι ότι, αν ένας άλλος ηθοποιός χρειαζόταν ενάμιση λεπτό για να μάθει τρεις σελίδες κείμενο, εγώ χρειαζόμουν ένα τέταρτο. Δεν ήταν ποτέ πρόβλημα αυτό για μένα πραγματικά γιατί ποτέ δεν έχεις λιγότερο από ένα τέταρτο για να προετοιμαστείς να γυρίσεις μια σκηνή».

«Πλέον είναι τόσο προπονημένα όλα αυτά μέσα μου που γίνομαι… φωτοτυπικό μηχάνημα»

«Πλέον αυτό έχει αλλάξει γιατί ένα χρόνο κάνω καθημερινό σίριαλ, παράλληλα κάνω αρχαία τραγωδία με ένα πολύ δύσκολο κείμενο. Πλέον είναι τόσο προπονημένα όλα αυτά μέσα μου που γίνομαι… φωτοτυπικό μηχάνημα» συμπλήρωσε ο πρωταγωνιστής της επιτυχημένης σειράς «Σασμός», Γιώργος Αμούτζας.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss