Γιώργος Ασημακόπουλος: Εκτός «Πρωινού» ο πρώην παίχτης του «Survivor»

O Γιώργος Ασημακόπουλος καλά καλά δεν πρόλαβε να κλείσει εβδομάδα και τελικά, όπως φαίνεται, αποχώρησε από το «Πρωινό» του ΑΝΤ1.

Σύμφωνα με το «Happy Day», ο πρώην παίκτης του «Survivor» ανακοίνωσε στην αρχισυντάκτρια της εκπομπής και στη Φαίη Σκορδά ότι αποχωρεί, και αυτό οφείλεται στις αυξημένες επαγγελματικές του υποχρεώσεις, καθώς έχει μαγαζιά με ρούχα. Επιπλέον, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, ο ρόλος του στο «Πρωινό» δεν είναι αυτός που περίμενε ότι θα είναι.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Ασημακόπουλος εμφανίζεται ελάχιστα στην εκπομπή και όπως ανέφερε η Τίνα Μεσσαροπούλου: «Δεν φανταζόταν ότι θα ανοίγει μόνο την πόρτα του αυτοκινήτου, όπως έκανε στην πρεμιέρα». «Το πρόβλημα που υπήρχε είναι ότι δεν υπήρξε κάποιος βασικός ρόλος στην εκπομπή. Έκλεισε για συμμετοχή στην εκπομπή» συμπλήρωσε αμέσως μετά η τηλεκριτικός.

Διακωμώδησαν την αποχώρηση του Γιώργου Ασημακόπουλου – Δείτε τι έγινε στο πλατό

Τα νέα ότι ο Γιώργος Ασημακόπουλος φεύγει από το «Πρωινό» «έσκασαν» σαν κεραυνός εν αιθρία το πρωί της Παρασκευής, με τους παρουσιαστές της εκπομπής να διακωμωδούν το ζήτημα αυτό.

Ειδικότερα, η εκπομπή βγήκε on air σήμερα με πλάνο του μαυροντυμένου πρώην παίκτη του «Survivor», με κόρνες να ακούγονται από το πλατό και με τη Φαίη Σκορδά να φωνάζει «εσένα θέλουμε». Ο δε Γιώργος Λιάγκας πρότεινε να γίνει ο Ασημακόπουλος παρουσιαστής λέγοντας χαρακτηριστικά: «Αποφασίσαμε από σήμερα παρουσιαστής της εκπομπής να είναι ο Γιώργος και εγώ θα πάρω το αυτοκίνητο και θα φύγω».

Δείτε παρακάτω όσα έγιναν στο πλατό της εκπομπής:

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss