Γιώργος Χρυσοστόμου: «Έχω φύγει δυο φορές από παράσταση επειδή με προσέβαλαν»

Ο Γιώργος Χρυσοστόμου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Love It» και την δημοσιογράφο Κατερίνα Νινιού με αφορμή τη συνέχιση της παράστασης «Mute» σε θέατρα της Αττικής.

Ο διάσημος ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στον ορυμαγδό καταγγελιών για κακοποιητικές συμπεριφορές στον καλλιτεχνικό χώρο.

«Φυσικά και έχω τσακωθεί με συναδέλφους, γιατί η δουλειά μας έχει πάθος και στην κούραση πάνω»

Ειδικότερα, ο Γιώργος Χρυσοστόμου σημείωσε χαρακτηριστικά: «Η αλήθεια είναι πως είναι πολύ λεπτή η ισορροπία ανάμεσα στη λέξη “ψωνίζομαι” και “μου ανεβάζω την αυτοεκτίμηση”».

«Είμαστε πολύ εκτεθειμένοι»

Και συνέχισε λέγοντας: «Φυσικά και έχω τσακωθεί με συναδέλφους, γιατί η δουλειά μας έχει πάθος και στην κούραση πάνω. Είμαστε πολύ εκτεθειμένοι, πολύ ντροπαλοί παρόλο που κάνουμε μια δουλειά που δεν φαίνεται αυτό».

«Όλοι έχουμε ακούσει απλά σε κάποιες φράσεις υπάρχει μια φυσική άμυνα κάποιων ανθρώπων να βουλώνουν τα αυτιά τους από μόνοι τους»

Αναφορικά με τις καταγγελίες για κακοποιητικές συμπεριφορές στον χώρο του θεάτρου, ο Γιώργος Χρυσοστόμου επισήμανε: «Όλοι έχουμε ακούσει απλά σε κάποιες φράσεις υπάρχει μια φυσική άμυνα κάποιων ανθρώπων να βουλώνουν τα αυτιά τους από μόνοι τους».

«Μπορώ να σας πω τότε ότι φοβήθηκα πολύ γιατί δεν ήξερα πόσο μεγάλο μπορεί να είναι αυτό»

«Ο καθένας δεν μπορεί να διαχειριστεί κάποιες πληροφορίες που ρέουν έτσι εύκολα. Μπορώ να σας πω τότε ότι φοβήθηκα πολύ γιατί δεν ήξερα πόσο μεγάλο μπορεί να είναι αυτό», συμπλήρωσε ο ηθοποιός.

«Έχω δεχθεί λεκτική κακοποίηση, αλλά ήταν μέρος της συνεργασίας»

«Έχω δεχθεί λεκτική κακοποίηση, αλλά ήταν μέρος της συνεργασίας. Μάλλον έτσι είναι κάποια πράγματα. Αν δω ότι δεν με σέβεσαι και συνεχίζω να είμαι παρών, δεν θα με σέβεσαι και στο υπόλοιπο», πρόσθεσε.

«Δεν βιαιοπράγησα, αλλά δεν φοβήθηκα να το βροντήξω κάτι»

Και αμέσως μετά εξήγησε: «Έχω φύγει δυο φορές από παράσταση επειδή με προσέβαλαν. Δεν βιαιοπράγησα, αλλά δεν φοβήθηκα να το βροντήξω κάτι».

Δείτε παρακάτω:

Latest Posts

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.