Γιώργος Ευγενίδης: Θετικός στον κορονοϊό ο δημοσιογράφος του STAR

Ο Γιώργος Ευγενίδης διαγνώσθηκε θετικός στον κορονοϊό, μια είδηση την οποία γνωστοποίησε ο ίδιος με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Τι έγραψε ο δημοσιογράφος στην ανάρτηση του

Ειδικότερα, ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής του μεσημβρινού δελτίου ειδήσεων του STAR, Γιώργος Ευγενίδης, διπλά εμβολιασμένος κατά της νόσου Covid-19, προχώρησε στην ενημέρωση των διαδικτυακών του φίλων πως τελικά νοσεί, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram.

Ο ίδιος έγραψε στην ανάρτηση του στο Instagram: «Μετά από δυο χρόνια σχεδόν που μεταδίδουμε ειδήσεις για τον COVID, ήρθε η ώρα να με επισκεφθεί κι εμένα. Μερικά συμπτώματα κρυολογήματος με έκαναν να συστηματοποιήσω τα τεστ που κάνω μέσα στην εβδομάδα και σήμερα το πρωί μου βγήκαν θετικά».

«Ευτυχώς έχω κάνει και την booster δόση του εμβολίου και είμαι αισιόδοξος ότι το επόμενο δεκαήμερο θα είναι απλά μια ευκαιρία χαλάρωσης – όσο και αν δουλεύω και από το σπίτι. Εμβολιαστείτε άμεσα, όχι για να ξεπερνάτε τις απαγορεύσεις αλλά για να είναι ο κορονοϊός ένα παρατεταμένο κρυολόγημα» πρόσθεσε στο μήνυμα του ο δημοσιογράφος του STAR, Γιώργος Ευγενίδης.

Δείτε παρακάτω ολόκληρη την ανάρτηση του δημοσιογράφου και παρουσιαστή του μεσημβρινού δελτίου ειδήσεων του STAR:

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss