Γιώργος Καπουτζίδης: Δεν σηκώνομαι το πρωί και λέω «Αχ Θεέ μου, πάλι γκέι ξύπνησα»

Καλεσμένος του Τάσου Τρύφωνος στην εκπομπή «Τετ α Τετ» του Alpha Κύπρου βρέθηκε ο αγαπημένος Γιώργος Καπουτζίδης. Ο ηθοποιός και σεναριογράφος ερωτήθηκε για το coming out που έκανε, αλλά και στο γεγονός αν του «στοίχισε» η επιλογή του να μιλήσει δημόσια για την σεξουαλική του ταυτότητα.

«Η σχέση με τους γονείς μου ήταν πάντα καλή»

«Νιώθω ότι το μεγαλύτερό μου επίτευγμα είναι η ελευθερία και η ανεξαρτησία μου. Η σχέση με τους γονείς μου ήταν πάντα καλή. Δεν υπήρχαν δηλαδή ποτέ άσχημες αντιδράσεις λόγω της σεξουαλικότητάς μου» είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Γιώργος Καπουτζίδης: «Το τίμημα του coming out μου φαίνεται ασήμαντο - Ήθελα να το πληρώσω» | in.gr

«Το κόστος φαντάζομαι έχει να κάνει με την εμπορικότητα που μπορεί να έχει το όνομά μου»

Για το αν του κόστισε η επιλογή του να βγει και να μιλήσει δημόσια για την σεξουαλική του ταυτότητα, ο Γιώργος Καπουτζίδης σημείωσε: «Το κόστος φαντάζομαι έχει να κάνει με την εμπορικότητα που μπορεί να έχει το όνομά μου. Κάποιοι θα πουν ότι εμένα αυτός ο άνθρωπος δεν μου αρέσει πια, δεν θέλω να τον ξαναδώ. Δεν με πειράζει».

«Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πια σε όλες τις σειρές και όλες τις ταινίες η ομοφυλοφιλία αντιμετωπίζεται σαν κάτι πολύ δραματικό»

«Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πια σε όλες τις σειρές και όλες τις ταινίες η ομοφυλοφιλία αντιμετωπίζεται σαν κάτι πολύ δραματικό. Εγώ δηλαδή το πρωί δεν ξυπνάω και λέω: “Αχ Θεέ μου, πάλι γκέι ξύπνησα”», τόνισε ο Γιώργος Καπουτζίδης για την απεικόνιση της ομοφυλοφιλίας στην τηλεόραση και στον κινηματογράφος.

Καπουτζίδης: Η αποκάλυψη για τον λόγο που έκανε coming out

Πώς είναι ως άνθρωπος ο Γιώργος Καπουτζίδης; «Σαν Γιώργος είμαι εύκολος. Η δυσκολία είναι το “Καπουτζίδης” είναι η αλήθεια. Μπορεί να είναι λίγο ζόρικο για τον άνθρωπο που είναι μαζί μου. Είμαι 100% ο εαυτός μου και δεν χαμπαριάζω και εύκολα» θα απαντήσει ο ίδιος.

Δείτε παρακάτω:

Latest Posts

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

Don't Miss