Γιώργος Καραμίχος: «Έχω πει “όχι” σε ανθρώπους που ήταν κακοποιητικοί»

Ο Γιώργος Καραμίχος ο οποίος μοιράζει τον χρόνο του τα τελευταία χρόνια μεταξύ Αμερικής και Ελλάδας, βρέθηκε στην εκπομπή «The 2night Show» και μίλησε ανοιχτά με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Όσα είπε για την παράσταση που ετοιμάζει στο εξωτερικό

Άρτι αφιχθείς από τις ΗΠΑ ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στην παράσταση «Μακρυγιάννης Unplugged» που ετοιμάζει στο εξωτερικό με σκοπό να τιμήσει τα 200 χρόνια από την εθνική απελευθέρωση.

«Το πιο σημαντικό για τον ηθοποιό είναι να χαλαρώσει και να μπει στον ρόλο του μόνος του»

Αναφέρθηκε επιπλέον στις κακοποιητικές συμπεριφορές στο θέατρο, λέγοντας: «Υπάρχουν διάφορες σχολές. Συμβαίνει σε αρκετές περιπτώσεις, υπάρχουν ορισμένοι που αν δεν νιώσουν ένα προσωπικό δράμα, δεν ερμηνεύουν. Δεν χρειάζεται να πιέσεις τόσο πολύ τα κουμπιά. Το πιο σημαντικό για τον ηθοποιό είναι να χαλαρώσει και να μπει στον ρόλο του μόνος του, δεν έχει στόχο να τσακίσεις έναν άνθρωπο».

«Δεν είχα ακούσει για βιασμούς, τέτοιος τζόρας που είμαι θα είχα επέμβει»

Και πρόσθεσε: «Έχω πει “όχι” σε ανθρώπους που ήταν κακοποιητικοί. Δεν είχα ακούσει για βιασμούς, τέτοιος τζόρας που είμαι θα είχα επέμβει».

«Οι άνθρωποι που βρίζουν γιατί πάω στο gay pride, πάνε και χειροκροτούν τα τανκς»

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης του, ο Γιώργος Καραμίχος ερωτήθηκε και για το πλήθος αρνητικών σχολίων που δέχτηκε στο διαδίκτυο, όταν παρακολούθησε με τον γιο του το Gay Pride.

Ειδικότερα, η ηθοποιός είπε: «Έγινε τόσο θέμα για το αυτονόητο σε αυτή τη χώρα. Οι άνθρωποι που βρίζουν γιατί πάω στο gay pride, πάνε και χειροκροτούν τα τανκς».

«Ένας άνθρωπος που είναι καταπιεσμένος προσπαθεί να πάρει κάτι από αυτό που του αρμόζει. Ο καθένας μπορεί να κάνει ό,τι θέλει αρκεί να μην καταπιέζει τον άλλον» υπογράμμισε.

 

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss