Γιώργος Κιμούλης: «Αδιαφορώ για τα υπόλοιπα, θα τα πούμε στα δικαστήρια»

Ο Γιώργος Κιμούλης απαντάει μέσω του δικηγόρου του, στις δηλώσεις της Ζέτας Δούκα και της Δώρας Χρυσικού για τις δικαστικές διαμάχες και τα υπέρογκα ποσά

Ο Γιώργος Κιμούλης μέσω του δικηγόρου του, Βασίλη Καπερνάρου θέλησε να απαντήσει στις δηλώσεις της Ζέτας Δούκα και της Δώρας Χρυσικού, οι οποίες τοποθετήθηκαν μέσω τηλεοπτικών εκπομπών τις προηγούμενες ημέρες.
Συγκεκριμένα αναφέρθηκαν στις δικαστικές διαμάχες με τον ηθοποιό και σκηνοθέτη λέγοντας ότι μέσα από τις αγωγές του ζητά υπέρογκα ποσά.

Ο δικηγόρος του τοποθετήθηκε με δηλώσεις στην εκπομπή «Το Πρωινό» στον ΑΝΤ1.
«Εμείς εμμένουμε διότι πρώτοι προσφύγαμε στο δικαστήριο. Δεν προσφύγαμε σε τηλεοπτική εκπομπή, διότι δε θεωρούμε ότι βρίσκει κάποιος το δίκιο του στις τηλεοπτικές εκπομπές. Δικαίωμά του να το θεωρούνε. Ο καθένας το πόσο ανάλογα πως κρίνει αυτός», είπε αρχικά.

«Δεν περιμένει συγνώμη γιατί η ίδια γνωρίζει ότι δεν υπάρχει λόγος. Αδιαφορώ για τα υπόλοιπα, θα τα πούμε στα δικαστήρια. Αυτά που λέει είναι η δική της αλήθεια. Φυσικά και δεν εννοεί την πραγματική αλήθεια για αυτό λέω ότι θα τα βρούμε στα δικαστήρια», πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης:
Ζέτα Δούκα για Γιώργο Κιμούλη: «Δεν περιμένω συγγνώμη»
Δώρα Χρυσικού για Κιμούλη: Λέει «όχι» σε εξωδικαστικό συμβιβασμό – «Θέλω να καταθέσω την αλήθεια»


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss