Γιώργος Λιάγκας: Επική σπόντα στον Δημήτρη Ουγγαρέζο

Ο παρουσιαστής του Πρωινό κατά την διάρκεια της εκπομπής πέταξε μία σπόντα φωτιά στον Δημήτρη Ουγγαρέζο, η οποία μετά σχολιάστηκε καταλλήλως.

Ειδικότερα, όλο και πληθαίνουν τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Δημήτρη Ουγγαρέζο να αποχωρεί από τον ΑΝΤ1 και το «Πρωινό» προκειμένου να βρεθεί στο πάνελ άλλης εκπομπής και μπορεί εκείνος να τηρεί σιγή ιχθύος ωστόσο ο Γιώργος Λιάγκας πέταξε μια επική σπόντα το πρωί της Πέμπτης. Ο παρουσιαστής με αφορμή το τέλος του Survivor 4 και την δημοτικότητα των παικτών αποκάλυψε πως ήδη τον έχουν πάρει τηλέφωνο τρία άτομα από reality για να είναι του χρόνου στο πάνελ του Πρωινού.

«Κάποιοι περιμένουν να κάνουν καριέρα στην τηλεόραση. Έχω μιλήσει με ανθρώπους… Θα κάνω μια αποκάλυψη! Τρεις παίκτες reality με έχουν πάρει τηλέφωνο και θέλουν του χρόνου να είναι στο πάνελ. Πώς δεν περιμένουν να κάνουν τηλεοπτική καριέρα; Τώρα που φεύγει ο Ουγγαρέζος θέλουν να έρθουν στη θέση του» τόνισε ο Λιάγκας, πετώντας και τη σπόντα του για το τηλεοπτικό μέλλον του Δημήτρη Ουγγαρέζου.

«Δεν ξέρουμε αν φεύγει ο Ουγγαρέζος, έχει συμβόλαιο στον ANT1» απάντησε από την πλευρά του ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Latest Posts

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.