Γιώργος Πατούλης για «OPAP Arena»: «Βάλαμε κ…λο για να γίνει το γήπεδο της ΑΕΚ»

Τρομερή ατάκα από τον Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη, στο πλαίσιο της τελετής για τα εγκαίνια της Υπογειοποίησης Πατριάρχου Κωνσταντίνου και Φωκών στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Η 19η Σεπτεμβρίου αποτελεί ιστορική μέρα για την ΑΕΚ, όσον αφορά στην επιστροφή στο «σπίτι» της.
Το απόγευμα της Δευτέρας (19/9) πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της Υπογειοποίησης, Πατριάρχου Κωνσταντίνου και Φωκών, με τον δρόμο να δίνεται επίσημα στην κυκλοφορία αμέσως μετά το τέλος της εκδήλωσης.

Το «παρών» έδωσε πλήθος κόσμος, ανάμεσα τους ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης, ο Περιφερειάρχης Αθήνων, Γιώργος Πατούλης κι ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνος, Γιάννης Βούρος.
Στην εκδήλωση βρέθηκαν αρκετοί φίλοι της ΑΕΚ, οι οποίοι φώναξαν συνθήματα, με ένα εξ αυτών να είναι προς το μέρος του κ. Πατούλης: «Βγάλε την άδεια για την Αγία-Σοφιά, εδώ είναι Φιλαδέλφεια θυμήσου το καλά».

Στη συνέχεια, κάποιοι πλησίασαν τον Περιφερειάρχη κι εξέφρασαν τα παράπονα τους, για το γεγονός ότι δεν έχει πάρει ακόμα άδεια η «OPAP Arena». Σε εκείνο το σημείο ο κ. Πατούλης είπε τρομερή ατάκα: «Εμείς βάλαμε κ…λο για να γίνει αυτό το γήπεδο!».

Στις 22 Σεπτεμβρίου η επιτροπή για την άδεια του γηπέδου
Ο Γιώργος Πατούλης σε δηλώσεις που έκανε λίγο αργότερα στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ ανέφερε ότι την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου θα βρεθεί στην «OPAP Arena» η επιτροπή για την άδ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss