Γιώργος Σουξές: Η ζωή είναι τόσο απρόβλεπτη που μπορεί να σου προσφέρει οτιδήποτε

Για τη συμμετοχή του στις «Άγριες Μέλισσες» και πόσο τον έχει βοηθήσει στην καριέρα του μίλησε ο Γιώργος Σουξές στον «Τηλεθεατή».

  • Έχετε δηλώσει ότι αφού βγήκατε στη σύνταξη, κάνατε μία δεύτερη καριέρα χάρη στις «Άγριες Μέλισσες». Τελικά, ποτέ δεν είναι αργά;

Ποτέ! Αυτό λέω και στους νέους που πολλές φορές τους βλέπω απογοητευμένους. Λένε «είμαι 28 ετών και δεν έχω κάνει τίποτα ακόμη» και τους απαντώ «πλάκα μου κάνετε;

Έχετε όλη τη ζωή μπροστά σας». Η ζωή είναι τόσο απρόβλεπτη που μπορεί να σου προσφέρει οτιδήποτε, αρκεί να μην είσαι πολύ βιαστικός γιατί πρέπει να δουλεύεις για να αποκτήσεις πράγματα.

  • Εσείς την είχατε αυτή την υπομονή όταν ήσασταν νέος;

Εγώ δεν απογοητευόμουν καθόλου. Είχα συνειδητοποιήσει ότι ζούμε σε μια μικρή χώρα με πολύ λίγες επιλογές. Δεν μπορεί να είναι όλοι πλούσιοι ή πρώτο όνομα, συνεπώς αποφάσισα ότι εμένα θα με ενδιέφερε να είμαι ευχαριστημένος και ικανοποιημένος με το να κάνω τη δουλειά που μου αρέσει.

Αφού το έκανα αυτό, ήμουν εντάξει. Κι ήρθαν οι «Άγριες Μέλισσες», υπήρξε μια ανατροπή στη ζωή μου αλλά χωρίς να αλλάξω εγώ καθόλου σαν χαρακτήρας. Ευτυχώς που δεν συνέβη όταν ήμουν 18 χρονών, γιατί εκεί μπορεί να τρελαθείς και να μην ξέρεις τι να κάνεις.

Latest Posts

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

Don't Miss