Γιώργος Σουξές: Θα πέσει πολύ κλάμα στο τελευταίο γύρισμα στις «Άγριες Μέλισσες»

Στο 7 Μέρες Tv και στην Μαρία Ανδρέου έδωσε συνέντευξη ο Γιώργος Σουξές, ο οποίος περιέγραψε, μεταξύ άλλων, τα συναισθήματά του για το επερχόμενο φινάλε της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες».

Πώς θα είναι το τελευταίο γύρισμα στις «Άγριες Μέλισσες»;

Το έχω σκεφτεί από τώρα. Θα πέσει πολύ κλάμα, θα κλάψω πάρα πολύ. Ξέρω ότι η προβολή της σειράς θα τελειώσει 5 ή 7 Ιουλίου. Τα γυρίσματα όμως θα ολοκληρωθούν στις 20 Ιουνίου, σε ένα μήνα από τώρα. Τι θα γίνει άραγε στον καφενέ της Βιολέτας; Αυτό το καφενείο ήταν σαν το Χορό στην αρχαία τραγωδία, εκεί σχολιάζονταν τα πάντα.

Αυτή ήταν άλλωστε κι η σκηνοθετική ματιά του Λευτέρη Χαρίτου. Προσωπικά, κατάγομαι από ένα χωριό της Ηλείας από την πλευρά του πατέρα μου και από την Αρκαδία από της μάνας μου. Στα χωριά μου, λοιπόν, υπάρχουν ακόμη αυτοί οι καφενέδες όπου σχολιάζονται τα πάντα. Όταν τους επισκέπτομαι, οι συντοπίτες μου μού λένε: «Σουξέ, για εμάς μιλάτε, εμάς δείχνετε».

Κι έχουν δίκιο. Έχω παίξει σε 55 σίριαλ στη ζωή μου, κάθισα και τα μέτρησα. Ε, λοιπόν, μόνο στις «Άγριες Μέλισσες» με έχουν ευχαριστήσει, ιδίως στη δεύτερη καραντίνα για τη συντροφιά που κρατήσαμε στους τηλεθεατές την περίοδο του εγκλεισμού.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss