Γιώργος Τράγκας: Εκρυψε… 30 εκατ. ευρώ η σύζυγός του

Η σύζυγος του Γιώργου Τράγκα, Μαρία Καρρά, σύμφωνα με το πόρισμα από την επιτροπή για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος, ξέχασε να δηλώσει στο Πόθεν Εσχες εισοδήματα 30 εκατ. ευρώ. 

Οι δύο γιοι του Γιώργου Τράγκα και η σύζυγός του, Μαρία Καρρά, είχαν κληθεί να εμφανιστούν την Τετάρτη στο Ειρηνοδικείο Αμαρουσίου για να λάβουν την απογραφή της κληρονομιάς του δημοσιογράφου που έφυγε από τη ζωή τον περσινό Δεκέμβριο.
Στη δικαστική αίθουσα βρέθηκε μόνο ο Γιάννης Τράγκας, ο οποίος έχει κάνει και αποδοχή της περιουσίας του πατέρα του, ο οποίος απέφυγε να κάνει οποιαδήποτε δήλωση στους εκπροσώπους του Τύπου για τη σχέση του με τον αδερφό του και τη Μαρία Καρρά.

Έκρυψε 30 εκατ. ευρώ η Μαρία Καρρά
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του MEGA, πριν από μερικές μέρες και πριν κληθούν να δουν την απογραφή της περιουσίας του δημοσιογράφου, έφτασε στην εισαγγελία Αθηνών 30σελιδο πόρισμα από την επιτροπή για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος, σύμφωνα με το οποίο η χήρα του δημοσιογράφου είχε… ξεχάσει να δηλώσει στα Πόθεν Έσχες της εισοδήματα αξίας 30 εκατομμυρίων ευρώ.

Πιο συγκεκριμένα, για πέντε χρόνια δεν έχει καταθέσει καμία δήλωση Πόθεν …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss